Serie A su 03.04. klo 16:00

Atalanta - Napoli

Mestaruutta jahtaavaa Napolia lapulle!

Serie A-sunnuntaissa on parikin herkkupalaa tarjolla! Atalanta – Napoli on ensimmäinen näistä. La Dealla on vielä ohkaiset mahdollisuudet ensi kauden UCL-karkeloihin (toki myös Eurooppa-liigan kautta on vielä saumaa) ja Napoli on keskellä kiimaisinta mestaruustaistoa! Karkeasti voisi väittää matsiasetelman olevan hyökkäys vs. puolustus, joskin Atalantan hyökkäyspelaaminen on tökkinyt pahasti tällä sesongilla.

Napoli sen sijaan on ollut monellakin mittarilla Italian paras puolustuskollektiivi, mikä on tietysti loistava rakennuspalikka mestaruustaistoa ajatellen. Nyt ei ole enää cup-kilpailuitakaan häiritsemässä, joten Partenopei saa ladata kaikki paukut Scudettojahtiin. Victor Osimhenin poissaolo on Luciano Spallettin tärkein poissaolo. Myös Amir Rrahmani, Alex Meret, Andrea Petagna ja Giovanni Di Lorenzo ovat poissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Atalanta lähtee kertoimien valossa sunnuntain matsiin suosikkina, vain ohuena sellaisena. Rafael Tóloi on sivussa ja Duván Zapata tuskin on vielä ysikymppisen kunnossa. Luis Muriel, Aleksei Miranchuk ja Ruslan Malinovskiy ovat kondiksessa. Atalanta pelaa ensi viikolla Eurooppa-liigaa, mutta tätä ei kannata liikaa kuitenkaan painottaa.

Pelataan Napolia tasurivarmistuksella. Partenopein motivaatio lienee piirun verran Atalantaa kovempi ja tämän kauden esitysten ja niiden tasaisuuden perusteella Napoli on näistä kahdesta laadukkaampi ryhmä. Isoja panoksia tähän ei kuitenkaan kehtaa survoa, sillä ei kertoimissa niin paljon feelua sentään ole.

10 euroa pelirahaa