Eurooppa-liiga to 14.04. klo 19:45

Atalanta - RB Leipzig

Enää ei paikkoja hukata! Jatkuvatko aivointen ovien päivät Bergamossa Leipzigin saapuessa kylään?

Viime viikolla joukkueet pelasivat tasanumeroihin päättyneen kamppailun, vaikka Leipzig oli ottelutapahtumissa jonkin verran edellä. Isäntien hyökkääjätähti on jälleen pelikunnossa, mutta jää nähtäväksi, avaako tämä. Joukkueen toinen kolumbialaishyökkääjä on noussut kuin feenikslintu tuhkasta ja tehnyt viime aikoina – edellinen Leipzig-matsi mukaan lukien – tärkeitä osumia.

Luis Muriel on ehditty Uhmapelaajienkin toimesta moneen kertaan lytätä tällä kaudella – kyseessä on pelaaja, joka näkyy käytännössä ainoastaan maalisarakkeessa. Hirveästi muuta mies ei ole tuonut kehiin, mutta tukku tärkeitä osumia on osoitus siitä, että tilausta on edelleen. Viime viikolla mies avasi Duvan Zapatan kuntoutumisesta huolimatta ja niittasi tuikitärkeän maalin bergamolaisille.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

RB Leipzig hallitsi ottelun virtausta, mutta ensimmäistä kertaa hetkeen se ei ollut totutun tukevasti kuskin paikalla läpi 90-minuuttisen. Kun matkataan Atalantan kotinurmelle, vieraisiin ei löydy ihan yhtä paljoa luottoa kuin esimerkiksi edelliskierroksella Real Sociedadia vastaan. Tulivoimaa joukkueessa toki piisaa ja sen tekeminen jokaisella osa-alueella on ihastuttanut Domenico Tedescon alaisuudessa, mutta Atalanta on arvaamaton vastustaja. Vaikka tulokset kansallisella tasolla ovat olleet kyseenalaisia, europelit ovat aina asia erikseen.

Viime viikolla näiden ryhmien kohtaamisessa olisi hyvin voinut syntyä vaikka viisi maalia, mutta tuli kaksi. Ei olisi yllätys, vaikka lunastamatonta maalipotentiaalia etsiskeltäisiin tässä kamppailussa oikein huolella. Pelivalinnaksi otetaan reilulla panostuksella, että osumia nähdään ainakin kolme – mene tästä Mr. Greenille ja lunasta verraton kerroin sekä kierrätysvapaa bonari heti lähtöön.

10 euroa pelirahaa