Serie A ke 27.04. klo 21:15

Atalanta - Torino

Joutuuko Atalanta jälleen liisteriin kotimatsissa?

Keskiviikkona pelataan Serie A:ssa rästimatseja. Atalantan UCL-juna meni jo ja Eurooppa-liigaankin tekee todella tiukkaa. Voittamalla keskiviikkona ohitettaisiin kuitenkin Lazio sarjataulukossa ja tarrattaisiin kiinni Konferenssiliigaan oikeuttavaan paikkaan. Atalanta on ollut tällä kaudella kotipeleissä tuloksellisesti surkea eikä Torino ole helppo vihulainen.

Top 4-joukkueiden ulkopuolelta Torinolla on ollut tällä sesongilla Serie A:n paras alakerta, mitä tulee päästettyihin maaleihin. Ivan Juricin ryhmä on defensiivisesti todella solidi. Keskiviikkona Juric on ilman Armando Izzoa, Simone Zazaa ja Mohammed Faresia. Andrea Belotti ja Tommaso Pobega voivat olla myös sivussa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Rafael Tolói ja Ruslan Malinovskiy palaavat näillä näkymin La Dean kokoonpanoon, mutteivät todennäköisesti avaukseen. Teun Koopmeiners on kysymysmerkki ja Giuseppe Pezzella & Joakim Maehle todennäköisesti sairastuvalla. Nuori Giorgio Scalvini lienee taas avauksessa alakerrassa.

Otetaan lapulle Torinon tuplamahdollisuutta (tasoitus +0,5). Atalanta on voittanut Serie A:ssa kotona vain neljästi tällä kaudella ja nyt tulee taas ärsyttävän hyvä vihulainen vastaan. 1,60-tasoiset kotikertoimet menevät hieman jo vitsin puolelle, vaikkei Torinolla tietenkään säilymisen tai europaikkojen suhteen suurempia motivaatioita enää ole.

10 euroa pelirahaa