Serie A su 24.10. klo 13:30

Atalanta - Udinese

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atalanta hakee otteisiinsa tasaisuutta

Sunnuntain ensimmäisessä Serie A-ottelussa ottavat yhteen Atalanta ja Udinese. Kotijoukkue on kamppailussa selkeä ennakkosuosikki ja tämä peli lukeutuu niihin, joista sen on pakko ottaa täydet kolme pistettä.

Bergamolaisten alkukausi on ollut tulosten osalta todella vaihteleva ja siltä on puuttunut otteista tietty tasaisuus ja etenkin oman pään pelaamisessa on sillä ollut suuria vaikeuksia. Gian Piero Gasperinin miehistö tekee tuttuun tapaan paljon maaleja, mutta sen pitää pystyä puolustamaan paremmin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Viime kierroksen ottelussa Empolia vastaan Gasperinin suojatit osoittivat jälleen maalintekovoimaansa, kun se Josip Ilicicin johdolla takoi sarjanousijan verkkoon neljä maalia ja voitti taiston maalein 4-1. Samanlaisella tehokkuudella se tekee selvää jälkeä myös Udinesesta.

Päivän vierasjoukkue ei ole pelannut viime aikoina kovinkaan hyvin ja viimeisestä viidestä ottelustaan se on onnistunut keräämään vain kaksi pistettä. Etenkin vieraskentällä sen otteista on puuttunut selkeä pelisuunnitelma ja nyt vastassa on yksi liigan kovimmista hyökkäyksistä.

Viimeisin 3-3-tulokseen päättynyt vieraspeli Sampdoriaa vastaan on hyvä esimerkki siitä, kuinka sekaisin sen pelaaminen etenkin puolustussuuntaan on ollut. Vaikka viime kierroksella sitä vastaan tehtiin vain yksi maali, ei 1-1-tasapeli Bolognaa vastaan kotikentällä ollut kovin vakuuttavaa tekemistä.

Loukkaantumisten takia isänniltä sivussa ovat ennakkotietojen mukaan Berat Djimsiti, Hans Hateboer, Robin Gosens, Matteo Pessina sekä Rafael Toloi. Vierailta puolestaan puuttuvat pelikiellosta kärsivä Roberto Pereira sekä Gerard Deulofeu.

Kotijoukkueen hyökkäysosasto on liian tasokas vieraiden puolustukselle ja se ei pysty pitämään Atalantaa poissa maalipaikoilta. Pallonhallinnan kautta La Dea tulee luomaan todella paljon vaarallisia maalipaikkoja ja se voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.