Serie A ma 18.04. klo 22:00

Atalanta - Verona

Millaisella jalalla Atalanta on liikenteessä järkyttävän pettymyksen jälkeen?

Atalanta pelasi torstaina Eurooppa-liigassa ja kärsi Leipzigia vastaan kotitappion pudoten jatkosta. Joukkueen loukkaantumistilanne on hieman parantunut, mutta edelleen on jokunen pelaaja telakalla. Lisäksi loppuviikon matsin vuoksi lepuutuksiakin saattaa olla tiedossa. Hellas Verona on tähän saumaan pirullinen vastustaja bergamolaisille.

Atalanta hävisi aiemmin viikolla Leipzigille ja putosi pettymyksekseen jatkosta Eurooppa-liigassa. Rafael Toloi on sunnuntainakin sivussa Joakim Maehlen tavoin. Hellas Veronan Antonin Barak palannee kokoonpanoon jo Bergamossa ja myös Miguel Veloson pelaaminen on mahdollisuuksien rajoissa. Sivussa vierailla jatkavat edelleen Pawel Dawidowicz sekä varatorjuja Ivor Pandur. Muilta osin joukkueen pitäisi olla liikenteessä parhaalla tai lähes parhaalla miehistöllään.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vierailla on tulivoimaa – joukkueen paras maalintekijä Giovanni Simeone on pussittanut jo 16 maalia tällä kaudella ja Barakin paluu varmasti lisää variaatioita hyökkäyspelaamiseen. Ei voi olla näkymättä, että kotijoukkue pelasi torstaina. Verona hävisi edellisellä kierroksella Interille, mutta voitti sitä ennen Genoan ja pelasi 1–1-tasurin Empolia vastaan. On kuitenkin syytä tiedostaa, että myös kotijoukkueella esimerkiksi Duvan Zapata on kuntoutunut loukkaantumisestaan ja on varmasti vaihtoehto kehiin – viimeistään vaihdosta.

Pelivalinnaksi tässä matsissa kiinnostaa napata, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Verona ei ole mikään helppo nakki isännille näistä lähtökohdista, eikä voittajaa kiinnosta tässä kamppailussa pelata.

10 euroa pelirahaa