La Liga pe 30.09. klo 22:00

Athletic Bilbao - Almería

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö sarjanousija maaleitta San Mamésilla? Athleticin toppariparina nähdään kivikova kaksikko!

Maajoukkuepelit on taas hetkeksi pelattu ja katseet kiinnitetään jälleen seurapalloon. La Ligassa Athletic Club saa vieraakseen sarjanousija Almerían perjantaina. Kerroinasettelu paljastaa kotijoukkueen ison suosikkiaseman eikä tässä mitään ihmeellistä sinänsä ole – Ernesto Valverden ryhmä on ollut alkukaudesta loistava.

Dani Vivian ja Yuri Berchiche puuttuvat Valverden poppoosta perjantaina. Maajoukkueidensa mukana olleet Iñaki Williams, Nico Williams ja Unai Simón ovat avauksessa suurella todennäköisyydellä. Almeríalta puuttuu varmasti Juanjo Nieto ja Iván Martos. Kysymysmerkkeihin menevät Marko Milovanovic, Alejandro Pozo, Álex Centelles, Chumi ja Carlos Rojas.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Athletic Club

@Athletic_en
🔙 Back in business!

🌍 Unai Simón, @Williaaams45 and @willliamsssnico, with the team again after their international commitments to prepare for Friday's important match.

Come on, Lions‼️

#AthleticAlmería #AthleticClub 🦁


Almería ei järin vakuuttanut otteillaan ennen maajoukkuetauolle siirtymistä. Kasassa on neljä pistettä, kun kuusi pelikierrosta on takana. Kolmessa viimeisimmässä matsissa Rubin suojatit jäivät ilman ainuttakaan tehtyä maalia, mikä on siinä mielessä huolestuttavaa, että vastustajina olivat Valladolid, Osasuna ja Mallorca. Maalipaikkojen valossa tekeminen oli myös köyhänpuoleista noissa otteluissa.

Perjantaille painetaan betsit Almerían maalittomuuden puolesta. Athletic on melko konservatiivinen porukka Valverden alaisuudessa ja riskejä ei oteta yltiöpäisesti. Vivianin poissaolo unohdetaan nopeasti, kun Yeray Álvarez ja Íñigo Martínez muodostavat isäntien toppariduon. Maalipaikat jäävät vierailla vähiin.