La Liga la 30.04. klo 22:00

Athletic Bilbao - Atlético Madrid

Atlético Madrid jyrää pisteille San Mamésilla!

La Ligan europaikkataistelu käy vielä huhti-toukokuun vaihteessa tulikuumana. Atlético Madrid vierailee lauantain viimeisessä matsissa San Mamésilla. Jos Atlético matsin voittaa, on homma jo lähellä taputeltua Los Rojiblancosin UCL-paikan suhteen, mutta muuten menee vielä jännäksi. Betseihin napataan illan taistoon juuri vieraita.

Athleticilla on pari hyökkäyspään poissaoloa, sillä Asier Villalibre ja Oihan Sancet ovat sairastuvalla. Vaihtoehdot ovat siis kärkiparin suhteen vähissä – Iñaki Williams ja Raúl García avaavat. Atléticolta puuttuu alakerrasta Stefan Savic ja hyökkäyspäästä João Félix ja Thomas Lemar. Héctor Herrera ja José María Giménez ovat jälleen kunnossa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


La Ligassa suurin osa joukkueista on saanut levätä kymmenisen päivää, sillä viime viikonloppuna pelattiin Copan finaali ja yksi liigan rästipeli. Tämä pätee myös Athleticin ja Atletin kohdalla. Tuoreilla jaloilla päästään siis kauden viimeisimpään vaiheeseen. Intensiteetin luulisi olevan lauantai-iltana kohdallaan.

Athletic tulee todennäköisesti alussa kovaa päälle, mutta Diego Simeonen Atlético on kenties maailman paras selviämään näistä tilanteista ilman takaiskuja. Paikkoja tulee myös Atlético saamaan riittävästi voittoon. Uskon nimenomaan vierasjoukkueen olevan valmiimpi tänään ja jyräävän laatuerollaan kolme pistettä. Tasapelivarmistus sopii hyvin pelivalinnaksi.

10 euroa pelirahaa