La Liga la 30.04. klo 22:00

Athletic Bilbao - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atlético Madrid jyrää pisteille San Mamésilla!

La Ligan europaikkataistelu käy vielä huhti-toukokuun vaihteessa tulikuumana. Atlético Madrid vierailee lauantain viimeisessä matsissa San Mamésilla. Jos Atlético matsin voittaa, on homma jo lähellä taputeltua Los Rojiblancosin UCL-paikan suhteen, mutta muuten menee vielä jännäksi. Betseihin napataan illan taistoon juuri vieraita.

Athleticilla on pari hyökkäyspään poissaoloa, sillä Asier Villalibre ja Oihan Sancet ovat sairastuvalla. Vaihtoehdot ovat siis kärkiparin suhteen vähissä – Iñaki Williams ja Raúl García avaavat. Atléticolta puuttuu alakerrasta Stefan Savic ja hyökkäyspäästä João Félix ja Thomas Lemar. Héctor Herrera ja José María Giménez ovat jälleen kunnossa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Atlético de Madrid

@atletienglish
Ready for battle ⚔️


La Ligassa suurin osa joukkueista on saanut levätä kymmenisen päivää, sillä viime viikonloppuna pelattiin Copan finaali ja yksi liigan rästipeli. Tämä pätee myös Athleticin ja Atletin kohdalla. Tuoreilla jaloilla päästään siis kauden viimeisimpään vaiheeseen. Intensiteetin luulisi olevan lauantai-iltana kohdallaan.

Athletic tulee todennäköisesti alussa kovaa päälle, mutta Diego Simeonen Atlético on kenties maailman paras selviämään näistä tilanteista ilman takaiskuja. Paikkoja tulee myös Atlético saamaan riittävästi voittoon. Uskon nimenomaan vierasjoukkueen olevan valmiimpi tänään ja jyräävän laatuerollaan kolme pistettä. Tasapelivarmistus sopii hyvin pelivalinnaksi.