La Liga pe 10.11. klo 22:00

Athletic Bilbao - Celta Vigo

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vieraskertoimissa namia! Kiusaako mainettaan parempi Celta baski-isäntäänsä?

La Ligassa viidennellä sijalla keikkuva Athletic Bilbao isännöi perjantaina La Liga-kierroksen avaavassa kamppailussa Celta Vigoa San Mamésilla. Vierasjoukkue on putoamisvyöhykkeellä eli pistetarve on vähitellen akuutti. Maaliodottamalukemista Celtalle on kuitenkin nyhdettävissä lohtua eli ei peli aivan niin karmeaa ole ollut kuin mitä sarjatilanteesta voisi päätellä.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 € edestä ilmaisvetoja!

Celta jäi viime kierroksella kotitasuriin Sevillaa vastaan ja ottelusta jäi päällimmäiseksi myös neutraaleille seuraajille lopun tuomaripolemiikki, missä Celtalle vihelletty rankkari vietiin erittäin kyseenalaisesti pois VAR-päätöksellä. Celta olisi pelitapahtumien valossa ansainnut kolme pistettä, joten hampaankoloon jääneillä ruuantähteillä saisi ruokittua vaikka virtahevon.

RC Celta English

@RCCeltaEN
𝐃𝐢𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭... was #RCCelta who opened the goal at the new San Mamés stadium? 🤔

🔙 Relive @Charlesbrau9 goal in the 2013 #AthleticCelta match that broke 𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐚𝐭𝐡𝐞𝐝𝐫𝐚𝐥'𝐬 net. 🥅 💥

#LALIGAEASPORTS#LALIGAHighlights


Ernesto Valverden ryhmä joutuu perjantaihin ilman Yuri Berchicheä sekä Yeray Álvarezia. Ander Herrera on kysymysmerkki. Celtalta Renato Tapia katseli viime matsissa joulukorttia ja perulainen on pelikiellossa. Joseph Aidoo ja Mihailo Ristic ovat loukkaantuneina. Molemmilta joukkueilta puuttuu siis alakerrasta avauksen miehiä.

Lapulle on napattava näillä kertseillä Celtaa – vetona on +1 aasialainen tasoitus eli Athleticin maalin voitolla betsi mitätöitäisiin. Aivan liikaa on kyllä rahaa tässä painettu isäntien puolesta. Celta on laadukas porukka ja Rafa Benítezin ryhmä piti Barcelonaakin tässä taannoin pilkkanaan vieraissa. Ei Athletic ole tässä millään tavalla ylikylän poppoo.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Celta +1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.