La Liga ma 19.02. klo 22:00

Athletic Bilbao - Girona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vain yksi joukkue on voittanut La Ligassa Gironan, eikä se ole illan isäntä!

Girona on ollut tämän kauden ehdoton sensaatio La Ligassa: joukkue on keikkunut kärkipäässä koko kauden ajan, ja vasta viime kierroksella Real Madridilta saatu selkäsauna vei parhaan terän mestaruushaaveista. Maanantai-iltana Gironan tie vie Bilbaoon Athleticin vieraaksi. Athletic on sarjassa viidentenä, ja Gironaa kymmenen pistettä perässä. Athleticin kotisaldo on kunnioitusta herättävä.

Huippukertoimia ja ilmaisveto! Lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Athletic ei nimittäin ole kotonaan hävinnyt sitten Real Madridille kärsityn tappion kauden avausottelussa. Tähän matsiin on parannettavaa, sillä edellisellä kierroksella sarjassa perää pitävän Almerian kanssa turattu maaliton tasapeli ei herättänyt tyytyväisyyttä. Isänniltä puuttuu tästä pelistä loukkaantumisen vuoksi Dani Vivian, ja parin pelurin pelikunto katsotaan vielä lähempänä ottelua.

Gironan kovin flyytti tuntuu tällä erää katkenneen, sillä neljästä viimeisestä pelaamastaan ottelusta katalaanit ovat voittaneet vain yhden. Kaksi viimeistä ottelua Girona on jäänyt maaleitta, ja Real Madrid maalasi tylysti San Bernabeulla neljä kertaa. Yan Coutolla tuli tuossa pelissä korttitili täyteen, ja mies on pelikiellossa. Loukkaantumisia on jokunen, ja Artem Dovbykin pelikuntoa jännitetään, sillä miehen maalit olisivat vieraille tarpeen.

Girona FC

@GironaFC
🎯 Una nova centrada enverinada cap al fons de la xarxa de San Mamés! 🏟️

#AthleticGirona | #LaLigaHighlights | @LaLiga

Vaikka Athletic on kotonaan kivikova, pitää muistaa, ettei Girona ole tällä kaudella hävinnyt La Ligassa millekään muulle joukkueelle kuin Real Madridille. Niinpä tasoitusveto vierasmenestyksestä maistuu vetoihin asti. Panos pidetään perusmuotoisena, ja uudet asiakkaat nauttivat Foggybetin ilmaisvedosta!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.