la 11.12. klo 22:00

Athletic Bilbao - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Sevillan härkäviikot mollivoittoisissa merkeissä?

Lauantai-iltana on luvassa mielenkiintoinen kärkipään taisto La Ligassa, kun UCL:stä tällä viikolla pudonnut Sevilla vierailee San Mamésilla. Kotijoukkue Athletic lähtee matsiin hienoisena suosikkina, sillä vierailla painavat maitohapot pohkeissa ja loukkaantumisia avainpelaajarintamalla on muutama.

Aloitetaan perkaus poissaoloista. Kotijoukkueen kokoonpanosta Yuri Berchiche on pian taas pelikykyinen, mutta ei aivan vielä. Dani Vivian on epävarma lauantaille ja Asier Villalibre on varmasti KO. Sevillan riveistä Ivan Rakitic on pelikiellossa ja lasaretin puolella Youssef En-Nesyri, Jesús Navas, Erik Lamela ja Suso. Marcos Acuñan yllä leijailee sen sijaan tummanharmaita pilviä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Athletic Club

@Athletic_en
𝐖𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐚𝐬𝐪𝐮𝐞 𝐂𝐨𝐮𝐧𝐭𝐫𝐲 🌧️

Full focus on @SevillaFC_ENG's upcoming visit to San Mamés 🔴⚪️

#AthleticSevillaFC #AthleticClub 🦁


Athletic on yksittäisiä nukahduksia lukuun ottamatta ollut tällä kaudella erinomainen. Real Madridiakin vastaan saatiin maaliodottamaa luotua kahden maalin verran, toki suurin osa ottelusta oltiin takaa-ajossa. Sevillaa lähdetään näillä näkymin murjomaan alusta asti kovalla intensiteetillä.

Peli-ideana lauantaille on kotimenestys. Acuñan mahdollinen puuttuminen satuttaisi vieraita melkoisesti, sillä Ludwig Augustinsson ei tarjoa argentiinalaiseen verrattuna käytännössä mitään hyökkäyspäähän. Ottelu ei voisi tulla Athleticille parempaan saumaan ja kotivoittoa lähdetään haistelemaan pikkupatilla vetoihin. Jos haluaa pelata varman päälle niin tasapeli ei vetoa on myös hyvä idea.

Toppia Athleticille saa Unibetilta, jonne on hyvä käydä viimeistään nyt naputtelemassa tili auki. Unibet on must-valinta jokaiselle Suomessa majaansa pitävälle betsaajalle, sillä kertoimet ovat kirkasta markkinakärkeä ja rahanarvoisia tarjouksia tulee ovista ja ikkunoista.