Copa del Rey to 10.02. klo 22:30

Athletic Bilbao - Valencia

Athletic kiitää kohti Espanjan cup-mestaruutta!

Onko Athletic tällä kaudella Copa del Reyn kunkku? Real Madrid ja Barcelona kaatuivat edellisissä vaiheissa, joten baana on auki päätyyn asti. Valencia saapuu ekaan osaotteluun torstaina vieraaksi ja kovin intensiivinen kamppailu on taatusti luvassa. Kotijoukkue maistuu keskiviikkoillan kerroinasettelulla mainiosti vetoihin.

Barcelonan ja Realin kaadot eivät olleet varsinaisesti mitään sattumaa. Marcelinon ryhmä oli molemmissa taistoissa vastustajaansa parempi, joten on syytä tituleerata Athleticia semifinaalinelikon parhaaksi jengiksi ja siten voittajasuosikiksi. Nico Williams on loukkaantuneena ja Unai Vencedorin pelikunnosta Marcelino ei ottelun alla paljastanut mitään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Valencialla sen sijaan on puolellaan pieni lepoetu, sillä La Ligassa Lepakot pelasivat jo lauantaina. Copa del Reyssä joukkueen cup-taipaleelle ei ole toistaiseksi osunut isoja jengejä, sillä kovin tähän asti oli Cádiz. Kokoonpanossa on hitusen kyssäreitä torstaille. Gabriel Paulista on sivussa ja Uros Racic & Hugo Guillamón -kaksikko epävarma.

Lapulle otetaan Athleticia 1×2-markkinassa Betiveltä. Kerroin on koholla sen verran, että normibetsiä päästään tähän täräyttämään. Valencian intresseissä on viedä ratkaisu paluuosaan Mestallalle ja Pepe Bordalásin ryhmä tulee kääntämään jälleen kaikki kortit tähän yltääkseen. Athletic on kuitenkin perustekemiseltään huomattavasti edellä ja rosterikin on kunnossa.

 

10 euroa pelirahaa