La Liga la 23.10. klo 22:00

Athletic Bilbao - Villarreal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Underia lapulle San Mamésin koitokseen!

La Ligan viikonlopun kohokohta on tietenkin sunnuntain El Clásico, mutta lauantainakin jo pelataan. Kiinnitetään tässä katseet Athletic Bilbaon ja Villarrealin kohtaamiseen. Valtavan makoisaa pelattavaa tässä ottelussa ei tällä hetkellä ole, mutta pikkupanosta päästään lataamaan underille.

Athletic on ollut alkukaudesta odotetun vahva Marcelinon käskytyksessä. Europelejä ei ole rasitteena ja jatkuvuus rosterissa on jälleen kerran kiitettävää. Pyörää ei siis tarvitse keksiä uudelleen – toimiviin malleihin on hyvä nojata niin kauan kuin vastustaja ei niihin keksi lääkkeitä. Lauantaina ainoastaan Yuri Berchiche on avauksen miehistä sivussa. Athletic on levännyt ottelusiirron takia jo viikkokaupalla, joten väsy ei ainakaan paina jaloissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
📸 Photo of the week?

@VillarrealCF keeper Rulli gets a close-up of the starball... 🤣

Love the commitment to the save, @gerorulli!👊

#UCL


Villarrealin tilanne on rasituksen suhteen täysin eri. Keltainen Sukellusvene painelee liigan osalta normaalirytmissä ja lisäksi keskiviikkona pelattiin Sveitsissä Mestarien liigaa. Unai Emery joutuu pientä rotaatiota siis todennäköisesti miettimään. Rosteri on Emeryn onneksi kunnossa, sillä ainoastaan Boulaye Dia on puolikuntoisena.

Underin kelkkaan voi hypätä hieman rohkeammallakin linjalla, mutta tägäillään vihje 2,5:lla. Ilmaa ei aivan valtavasti ole, mutta pienimaalisuus on Athleticin kohdalla usein toteutuva lopputulema. Vieraiden hyökkäyspelaaminen on myös jättänyt alkukaudesta toivomisen varaa, vaikka materiaalia kovaan tekemiseen pitäisi löytyä.