to 26.07. klo 02:00

 
-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atlanta ATP: John Isner-Alex De Minaur | Syöttökone on vahvoilla kovakentällä

Pitkän tauon jälkeen tennisturnauksia pelataan myös kovalla alustalla ja tällä hetkellä meneillään on Atlantan ATP-turnaus jossa pelaa myös muutamia nimekkäitä pelaajia. Neljännesvälierissä on luvassa tasokkaita otteluita joista vedonlyöjiä ehdottomasti eniten kiinnostaa kotimaassaan pelaavan John Isnerin ja australialaisen Alex De Minaurin kohtaaminen.
Isner tunnetaan yhtenä maailman parhaista syöttäjistä ja kaikkien tennistä seuraavien tuoreessa muistissa on Isnerin hieno voitto tämän vuoden varsinaisen kovakenttäkauden viimeisestä turnauksessa. Kovakenttää voidaan pitää Isnerin lempialustana nurmen ohella koska kova syöttö on nopealla alustalla huomattavasti pelottavampi ase kuin hitaammalla alustalla. Isnerin viime esitykset nopeilla alustoilla ovat olleet vakuuttavia niin ikään: Wimbledon ATPssa mies pääsi erittäin pitkälle häviten vasta välierissä niukasti Kevin Andersonille viidennessä erässä.
De Minaur on suuri tulevaisuuden lupaus joka on väläytellyt hyvillä otteilla läpi kauden. Minaurin vahvuus on pallorallit ja hän onkin parhaimmillaan massakentillä. Kovaa alustaa ei voi todellakaan pitää Minaurin lempialustana. Jo turnauksen avausottelussa Minaurilla oli suuria vaikeuksia puolalaista Hubert Hurkaczia vastaan joka ei perustasoltaan ole lähellekään Minaurin tasoinen pelaaja.
Isner lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun mikä on enemmän kuin ymmärrettävää. Isnerin voittoa kahdella eri tasoituslinjalla on otettava lapulle koska kenttä suosii erittäin paljon USAlaista.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ