ATP su 29.07. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atlanta ATP: Ryan Harrison-Cameron Norrie | Kovan syötön omaava jenkki vahvoilla

Kovakentällä pelattavan Atlanta ATPn välierissä on vastakkain mielenkiintoinen kaksikko kun USAn Ryan Harrison kohtaa iso-britannialaisen Cameron Norrien. Harrison majailee ATP maailmanlistalla sijalla 53 ja Norrie sijalla 73.
Harrison on turnauksen kaikissa kolmessa pelaamassaan ottelussa hävinnyt ensimmäisen erän mutta noussut erinomaisilla otteilla aina tappioasemasta 2-1 voittoon. Eilen pelatussa puolivälieräottelussa Harrison pelasi ensimmäisen erän jo huomattavasti paremmin hävittyään vasta tiebrakessa korealaiselle Hyeon Chungille. Harrison on todella hyvä syöttäjä, mikä on merkittävä etu kovalla alustalla. Harrison on myös laadukas palauttaja, mutta palautuspeli on usein lämmennyt miehellä vasta ottelun ensimmäisen erän jälkeen.
Norrie pääsi melko vaivattomasti välieriin kun puolivälierissä vastassa olleen Nick Kyrgiosin vanha selkävamma alkoi vaivata australialaistähteä jo ensimmäisessä erässä ja Kyrgios luovuttikin toisessa erässä hävittyään ensimmäisen erän Norrielle lukemin 5-7. Norrie ei ole kovalla alustalla vahvimmillaan ja jopa keskinkertaisena palauttajana tunnettu Kyrgios sai Norrielta kolme murtopalloa puolivälieräottelun ensimmäisessä erässä.
Ottelun ensimmäisestä erästä on lupa odottaa erittäin tasaista kun Harrison käynnistelee vielä konettaan, mutta loppua kohden kaksikon välinen tasoero alkaa eittämättä näkyä ja Harrison menee menojaan ottelun pidetessä. Harrisonin voitto ja erien määrä otetaan lipukkeelle korkeahkolla panoksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ