pe 27.07. klo 22:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atlanta ATP: Ryan Harrison – Hyeon Chung | Tasaväkinen ottelu tulossa

Atlantan ATP-turnaus on edennyt puolivälieriin. Tässä puolivälierä-ottelussa vastakkain asettuu todella tasaväkinen kaksikko, joilla molemmilla löytyy keskivertoa parempi syöttö. Ottelu pelataan kovalla alustalla, joten syötön merkityskin kasvaa hieman. Molemmilla löytyy tosiaan hyvä syöttö, mutta yleispelaaminenkin on kohtuullisen hyvällä tasolla eli ottelusta voidaan todella tasaista ennakoida.
Ryan Harrison on ATP-rankingin sijalla 53. Harrisonin turnaus on alkanut melko hyvin, vaikka kolmea erää on joutunutkin pelaamaan molemmissa otteluissa. Ensimmäisessä matsissa vastaan asettui James Duckworth, joka onnistui nappaamaan ensimmäisen erän nimiinsä yhden murron turvin. Toinen erä olikin jo erilainen, eikä murtoja tai edes murtopalloja nähty. Katkaisupelissä Harrison kuitenkin dominoi, ja nappasikin erän lopulta nimiinsä lukemin 7-6. Kolmas erä oli täysin suvereeni Harrisonin osalta, sillä Duckworthin ykkönen takkusi pahasti. Onnistuneita ykkösiä hän suoritti 27% teholla, ja kakkossyötöistä hän sitten hävisi 75%. Harrison onnistui murtamaan Ducworthin syötön kolmesti, ja nappasi erän sekä ottelun nimiinsä lukemin 2-1 (4-6, 7-6, 6-1).
Toisessa ottelussa vastaan asettui Lukas Lacko. Lacko dominoi ensimmäistä erää täysin, ja onnistuikin murtamaan Harrisonin syötön kahdesti. Toisessa erässä sävelet muuttuivat täysin, kun Harrison pääsi mukaan peliin. Harrisonin kakkossyöttö takkusi, mutta onnistui vaikeuksista huolimatta pelastamaan kaikki kolme murtopalloa. Lacko puolestaan epäonnistui tässä tehtävässä, ja Harrison nappasi erän nimiinsä kahdella murrolla lukemin 6-2. Kolmas erä alkoi heikosti Harrisonin osalta. Hän murtui heti ensimmäisellä syöttövuorollaan, mutta onnistui murtamaan myös itse kuudennessa pelissä. Harrison murti uudelleen heti seuraavalla Lackon syöttövuorolla, ja nappasi erän nimiinsä lukemin 6-3.
Harrison on hyvä syöttämään, mutta kakkossyöttö takkuaa. Ailahtelevasti pelaava Harrison saattaa hyvinkin hävitä ensimmäisen erän, mutta sitten dominoida kahdessa seuraavassa. Pitkäjänteinen pelaaja on kyseessä, mutta alkaako jaloissa jo painamaan nämä kolmen erän ottelut?
Hyeon Chung löytyy ATP-rankingista sijalta 23. Chung on turnauksessa pelannut vasta yhden ottelun, sillä hän pääsi suoraan neljännesvälieriin. Neljännesvälierissä vastaan asettui hyvän ykkössyötön omaava Taylor Fritz. Fritz löytyy ATP-rankingista sijalta 65. Hän on hyvä peruspelaaja, mutta ykkössyöttö on se, joka puhuttelee tämänkin herran osalta. Kakkossyöttö tuppaa usein takkuilemaan, ja tähän iski myös Chung kiinni.
Ottelun ensimmäisessä erässä Chung onnistui murtamaan Fritzin syötön kerran. Murtopalloja hänelle tarjottiin kuitenkin neljä, mutta yhden hän onnistui käyttämään. Fritz pääsi myös kokeilemaan onneaan kolmella murtopallolla, mutta Chung hoiti ne varmasti nimiinsä hyvällä ykkössyötöllä. Toisessa erässä oli lähes samanlainen tarina, mutta tällä kertaa molemmat onnistuivat murtamaan. Fritzin kakkonen takkusi pahasti, ja kakkossyötön voittoprosentti olikin vain 41. Chungilla oli samanlainen ongelma, kun hänellä kakkossyötön voittoprosentti oli 47.
Chung mursi heti ensimmäisen syötön kakkoserässä, mutta murtui itse kahdeksannessa pelin deucessa. Tämän jälkeen nähtiin tyylipuhtaat syöttövuorot, ja päästiinkin ratkomaan erä katkaisupelissä. Tie-break venähti pidemmäksi, mutta ratkaisevalla ottelupallolla tie-breakin 5-6 tilanteessa Fritz epäonnistui. Kakkossyötölle mentiin, ja tämän Chung nappasi helposti hyvällä palautuksellaan. Chung otti ottelun nimiinsä 2-0.
Chung omaa kovan ykkössyötön, mutta kakkossyötölle mentäessä tulee hieman vaikeuksia, vaikkakin hyvällä yleispelaamisella pystyy tätä hieman paikkaamaan. Chung saa vastaansa tällä kertaa samantasoisen pelaajan, joten on mielenkiintoista nähdä, että kummalla ykkönen onnistuu paremmin.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvin tasaiset. Loistavan ykkössyötön omaavat pelaajat ovat molemmat pulassa, jos joutuvat kakkossyötölle. Mitään ässäkuninkaita ei pelaajista kumpikaan ole, mutta yleispelaaminen on hyvällä tasolla. Ottelusta voidaan odottaa pitkää, ellei jopa kolmieräistä. Näiden kautta lähdetään hakemaan lisää pelimerkkejä kassan täytteeksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ