CoD to 02.02. klo 22:00

Atlanta FaZe - Boston Breach

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kyllä maistuu! FaZe on vahvoilla, mutta yhdessä pelimuodossa Breach on selvä suosikki!

Torstaina käynnistyy CoDin kauden toinen Major ja illan toisessa ottelussa Boston Breach saa vastaansa Atlanta FaZen. Joukkueet kohtasi aivan kauden alussa ja silloin Boston onnistui viemään voiton lukemin 3-1. Tällä hetkellä FaZen ennakkosuosikin asemasta ei ole epäselvyyttä, mutta sen verran vahva Boston on hardpointissa, että ei yllättäisi mikäli matsi ratkaistaan vasta viidennessä kartassa.

Bostonin karsinnat sujui kelvollisesti. Se voitti sitä heikommat joukkueet odotetusti, mutta pari tiukkaa tappiota tuli LA Thievesiä ja OpTic Texasia vastaan. Viimeisin tappio Thievesille kirvelee varmasti, sillä Boston pelasi varsin hyvän ottelun, vaikkakin se onnistui häviämään oltuaan 2-0 johtoasemassa. Pelimuodoista control ja search and destroy tulee olemaan todella hankalia FaZea vastaan, mutta hardpointissa etu on Bostonilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Boston Breach

@BostonBreach
Just because you swim doesn't mean you're gonna win

Hotel SnD up next

FaZe on edelleen yksi sarjan parhaista, vaikkakin ykköseksi sitä ei voi tällä hetkellä nostaa. Esitykset on liian ailahtelevia – ensin joukkue voi olla täysin unessa pari karttaa ja perään tuhota vastustajan täysin. Huono se ei ole yhdessäkään pelimuodossa, mutta hardpointissa on paljon varaa parantaa. FaZe luottaa pitkälti valtavaan tulivoimaan ja murtautumiskykyyn. Ajoittain se toimii, mutta kärkitason joukkueet pystyy hyödyntämään FaZen pelityyliä.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Simp looking DIFFERENT out there with a 3⃣ piece!

Buukkerit tarjoaa FaZelle ennakkosuosikin aseman jokaiseen pelimuotoon, mutta näin ei kuitenkaan ole. Aina toki on vaarana, että FaZe puhtaasti järisyttävän tulivoiman avulla jyrää voittoon, mutta siitäkin huolimatta nykyisillä kertoimilla Bostonin voitto ensimmäiseen karttaan, eli hardpointiin maistuu mukavasti. Karttana todennäköisesti nähdään Hotel tai Embassy, joista molemmat varmasti kelpaa Bostonille.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Kartta 1 – Boston Breach kertoimella 1,90.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,90 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.