CoD su 06.02. klo 23:30

Atlanta FaZe - LA Thieves

Edellisen kauden mestari on vielä ruosteessa – tässä on LA Thievesin paikka iskeä!

CoDin osalta viikonloppu päätetään kolmella ottelulla, joista keskimmäisessä edellisen kauden ehdoton ykkösjengi Atlanta FaZe saa vastaansa lupaavasti aloittaneen LA Thievesin. FaZe pelasi edellisenä iltana ja esitys oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Thievesin osalta otanta on vielä pieni, mutta potentiaalia on vaikka muille jakaa.

Avausturnauksessa FaZe putosi ensimmäisessä ottelussa eikä eilisestä matsista Paris Legionia vastaan voi missään nimessä puhtaita papereita antaa. Tasoero oli paperilla valtava, mutta vaikka FaZe lopulta voiton vei, oli se ajoittain pahasti ongelmissa. Sarjan vaarallisimpana pidetty duo aBeZy ja Simp olivat varsin pimennossa kyseisessä matsissa. FaZe on siis vielä kaukana viime kauden monsteritasosta. Search and destroy FaZella sentään toimii hyvin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Thieves uudistui tälle kaudelle hankkimalla Envoyn OpTicista ja Octanen Seattlesta. Nyt joukkueella on kasassa nelikko, jolta voidaan odottaa todella paljon ja avausturnauksessa pientä esimakua saatiinkin. Paris kaatui ensin 3-1 ja samoissa lukemissa jalkoihin jäi myös yksi kauden arvioiduista kärkijoukkueista OpTic Texas. Yksilötaidosta Thievesin menestys ei tule jäämään kiinni, mutta nähtäväksi jää kuinka hyvin roolitus toimii. Suurimmat kysymysmerkit löytyy Envoyn osalta, mutta mikäli hän pääsee omalle mukavuusalueelle, voi kyseessä olla jopa top3 joukkue.

FaZelle menee edelleen suosikin asema, mutta toistaiseksi joukkue vaikuttaa selvästi edellistä kautta haavoittuvaisemmalta. Laadukasta kamppailua on syytä odottaa ja vetojen osalta parhaat ideat löytyy Thievesin kautta. Kupongille ruksitaan Thievesin +1,5 tasoitusta eikä myöskään lopullinen voitto kolmosen tuntumassa olevilla kertoimilla ole huono valinta!

Ota LA Thievesistä kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen LA Thievesin kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on LA Thievesin lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

LA Thievesiä TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa