CoD la 13.05. klo 01:00

Atlanta FaZe - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Legionin aliarviointi jatkuu – FaZe on kaukana totutusta tasosta ja Legionin menestykselle on todellinen herkkukerroin tarjolla!

CoDien osalta perjantai-illan viimeisessä ottelussa vastakkain asettuu Atlanta FaZe ja Las Vegas Legion. Vielä ennen tätä kautta FaZen olisi voinut asettaa jättisuosikiksi tähän taistoon, mutta tällä kaudella ero joukkueiden välillä on kaventunut hurjasti. FaZe on tullut alaspäin kärkisijoilta, mutta ennen kaikkea Legion on noussut häntäpäästä todelliseksi huippujoukkueiden haastajaksi.

FaZe on tietyllä tapaa pelannut hyvän kauden, sillä pistesaldo on hyvä ja myös yksi voitettu Major löytyy, mutta ennen päätösturnausta FaZe on pudonnut melkolailla muiden kärkijoukkueiden kyydistä. Edelleen suurin ongelma on hardpoint, jossa taso vaihtelee valtavasti, mutta ei se myöskään muissa pelimuodoissa voittamaton ole. Se nähtiin esimerkiksi edellisenä viikonloppuna, kun OpTic Texas vei voiton jo viidennen kerran tällä kaudella eikä FaZe onnistunut voittamaan karttaakaan, vaikka se pääsi search and destroyssa pelaamaan omaa vahvinta karttaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe Simp

@SimpXO
Need to be fucking better

Legion on tehnyt vahvaa nousua läpi kauden ja odotukset loppukauden suhteen on korkealla, vaikkakin edellinen Major meni täysin penkin alle. Uusi Stage lähti vahvasti liikkeelle, kun ensin Legion laittoi OpTicin ahtaalle, vaikkakin lopulta tappio tuli viimeisen kartan viimeisellä kierroksella. Iso onnistuminen tuli kuitenkin heti perään, kun New York Subliners kaatui lukemin 3-2. Suurimmat kysymysmerkit on edelleen controllissa, mutta selvää kehitystä on ollut nähtävissä ja Legion onnistui molemmat OpTicin ja Sublinersin controllissa kaatamaan lähdettyään karttaan selvänä altavastaajana.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Standy with ALL 4️⃣ Kills for the ACE!

Matsiin lähdetään iskemään Legionia +1,5 kartan tasoituksella, jolle tarjottu 2,35 kerroin kelpaa paremmin kuin hyvin ja Mobilebetin tarjous uusille asiakkaille tekee betsistä entistäkin herkullisemman. Legion on hyvänä päivänä lähes samalla viivalla FaZen kanssa search and destroyssa ja vaikka FaZe on tulivoimaisempi joukkue respawneihin, on hardpointin ongelmat sitä tasoa, että kyseinen pelimuoto on aikalailla 50-50. Suurimman edun FaZe saa controlliin, mutta siinäkin Legion on nostanut tasoa runsaasti.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Spreads – Las Vegas Legion +1,5 kertoimella 2,35.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,35 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.