la 22.06. klo 22:00

Atlanta FaZe - Miami Heretics

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Miami ei ole mikään hupijengi – joutuuko sarjan paras joukkue ahtaalle toista iltaa peräkkäin?

CoDin parissa lauantai-ilta käynnistyy Atlanta FaZen ja Miami Hereticsin välisellä taistolla. Miami ei ole kertaakaan onnistunut FaZea tällä kaudella voittamaan, mutta kohtaamisia on takana vain kaksi ja FaZe on ollut kiistatta sarjan paras joukkue. Miami on kuitenkin tehnyt hyvää nousua ja sillä on ehdottomasti mahdollisuus napata vähintään kartta tai pari.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FaZe on sarjan paras ja korkeimman potentiaalin omaava joukkue eikä siitä pääse mihinkään. Aina se ei kuitenkaan ole pystynyt sitä todistamaan kovissa paikoissa ja on jopa hieman erikoista kuinka vähän turnausvoittoja on tullut viime vuosina. Edessä on vielä viimeinen Major sekä kauden kruunaava lopputurnaus – suuria heikkouksia joukkueessa ei ole, mutta yhä ajoittain hardpointin ailahteleva taso on tuottanut ongelmia. Edeltävänä iltana toista kärkijoukkuetta Toronto Ultraa vastaan matsi päättyi tiukkaan viidennen kartan tappioon.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Pro-pain ⚡️

Toronto win that...

Kauden lähestyessä loppua Miami on saanut viritettyä koneet hyvään kuntoon, vaikka aivan kovimpien mestarisuosikkien joukkoon ei ole asiaa. Miami pystyy kuitenkin olemaan piinaava vastus nopean pelityylin avulla ja yksittäisistä pelimuodoista search and destroy on noussut erinomaiselle tasolle. Edellisen illan ottelu toista niin sanottua mustaa hevosta, eli Seattle Surgea vastaan päättyi voittoon lukemin 3-2. Ottelu oli odotetun tasainen, mutta Miami onnistui lopulta ottamaan karttavoiton kaikissa kolmessa eri pelimuodossa.

Markkinan usko Miamia kohtaan ei ole kovin korkealla, joten +2,5 kartan tasoituksille saadaan helposti pelikelpoisia kertoimia. FaZe on jokaisessa pelimuodossa ennakkosuosikki, mutta ei niin suuri mitä kertoimet antaa ymmärtää. Jos yksittäisistä pelimuodoista haluaa ottaa koppia, on kirjoitushetkellä parhaat tarjoukset Miamille hardpointin, eli ensimmäisen kartan voitolle.

Lyö vetoa täysin ilman riskiä!

Vivatbet on Uhmapelaajien uusi kaveri, jota pääset testaamaan täysin riskittömällä 20€ vedolla! Kaavu siis kermat kakun päältä ja rykäse kirsikka samalla kitusiin, sillä tämä tarjous on täysin kierrätysvapaa!

Toimi näin:

1. Siirry Vivatbetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Tasoitus – Miami Heretics +2,5 20€ panoksella kertoimella 1,68.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi, jos veto menee pieleen palautuu panos käteisenä pelitilille!

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.