CoD su 22.01. klo 02:30

Atlanta FaZe - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nyt? FaZe on noussut taas huipulle, mutta ei Rokkr näin paljoa perässä ole – altavastaajan puolelta on tarjolla loistavia kertoimia!

CoDin osalta lauantai-ilta päätetään huippumatsin parissa, kun Atlanta FaZe kohtaa Minnesota Rokkrin. FaZe on kiistatta suosikki ja tällä hetkellä yksi pelin parhaista joukkueista, mutta Rokkrin kohdalla murtautuminen huipulle on vain ajan kysymys. Markkina ei liialti usko Rokkrin mahdollisuuksiin, mikä tarjoaa loistavan mahdollisuuden iskeä vastaan.

FaZe ei ensimmäisellä Stagella aivan odotuksiin asti yltänyt, vaikka toki juuri ja juuri finaalipaikan ulkopuolelle jääminen Majoreilla ei mikään suuri pettymys ollut. Uusi Stage alkoi ryminällä, kun Seattle Surge kaatui murskalukemin 3-0, mutta on myös sanottava se, että Surge ei viime aikoina aivan parhaalla tasolla ole ollut. FaZella ei suuremmin heikkouksia ole, mutta nyt suurin kysymysmerkki on, kuinka se pystyy pitämään Afron kurissa. Afro on yksi sarjan parhaita SMG pelaajia ja hän tulee aiheuttamaan tuhoa mikäli esimerkiksi aBeZy ei ole aivan parhaassa iskussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 Qualifiers]

@ATLFaZe 3 - 0 @SeattleSurge

Cellium taking a back seat, Simp back in the drivers seat, FaZe looking dangerous.

Full stats: breakingpoint.gg/matches/atlant…

Rokkr on ollut tällä kaudella monimutkainen joukkue arvioitavaksi. Monesti se on esiintynyt hyvin ja sillä on ollut kaikki edellytykset voittoon, mutta lopulta kartat on kääntynyt pienen marginaalin tappioksi. Vahvimmin se näkyy hardpointissa, jossa Rokkr on ollut Uhmapelaajien arvioilla selvästi parempi mitä pelkkä recordi antaa ymmärtää. Sama koskee myös search and destroyta, jossa nyt ei ole yhtään varaa virheisiin, sillä kyseessä on FaZen paras pelimuoto.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 Qualifiers]

@ROKKR 3 - 2 @RoyalRavens

Minnesota complete the reverse sweep with Afro's going 69-35 between maps 3, 4 and 5.

Full stats: breakingpoint.gg/matches/minnes…

FaZen viimeisin voitto Seattlesta antoi hyvän kuvan siitä, mihin se parhaimmillaan pystyy. Rokkr puolestaan on ollut huomattavasti ailahtelevampi, mutta siitä huolimatta Uhmapelaajat ei millään osta niin suurta tasoeroa, mitä kertoimet antaa ymmärtää. Rokkrilla on pienet virheet korjaamalla kaikki avaimet nousta aivan kärkikorin joukkueeksi – reilusti päälle kakkosen kertoimet +1,5 kartan tasoitukselle maistuu erittäin hyvin.