ma 26.02. klo 01:00

Atlanta FaZe - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kertoimet pahasti vinossa – markkina pitää Sublinersia ihan hupijenginä, mutta näin ei ole!

CoDin osalta viikonloppu päätetään todellisen herkkupalan kera, kun sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Atlanta FaZe ja New York Subliners ottavat mittaa toisistaan. Molemmat joukkueet kuuluu sarjan parhaimmistoon – FaZe on ollut sitä jo vuosia, mutta Subliners nousi viime kaudella kärkeen ja voitti lopulta mestaruuden. Tämän kauden osalta etu on toistaiseksi hieman FaZen puolella.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FaZen meno on toistaiseksi ollut juuri niin kovaa mitä sopi odottaa. Joukkue marssii voitosta voittoon ja yksilötasolla jokainen pelaajista omaa potentiaalin taistella MVP-palkinnosta kauden päätteeksi. Ainoat tappiot on tulleet Toronto Ultraa vastaan, joka on kiistatta sarjan paras joukkue tällä hetkellä. Hyvästä menestyksestä huolimatta FaZella on yksi heikkous ja se on hardpoint. Recordi 12-9 ei ole surkea, mutta kyseisessä pelimuodossa FaZe on joka tapauksessa haavoittuvaisimmillaan.

Subliners ei ole aivan yltänyt odotetulle tasolle ja monet on kyseenalaistaneet oliko rosterimuutos viime kauden päätteeksi oikea valinta. Joukkueessa on kuitenkin hyvä yhdistelmä puhdasta yksilötaitoa ja taktista osaamista, minkä vuoksi Sublinersia ei voi ikinä jättää pois laskuista. Toistaiseksi karsinnat on sujunut hyvin kolmella voitolla, joista kaksi viimeisintä tuli puhtaasti yhteislukemin 6-0.

Uhmapelaajat kyllä myöntää pienen ennakkosuosikin aseman FaZelle, mutta sen kertoimet on jo hävyttömän alhaalla ja Sublinersin voitto 2,95 kertoimella maistuu erittäin hyvin. FaZen ainoa selvästi parempi pelimuoto on ollut control, jota pelataan ainoastaan yhden kartan verran, kun puolestaan kaksi muuta pelimuotoa voidaan nähdä kahdesti. Subliners on myös yksi niistä joukkueista jotka hyötyi hiljattain tehdyistä muutoksista karttavalikoimaan, sillä hardpointista poistettu Terminal oli joukkueen selvästi huonoin recordilla 0-3.