ma 03.06. klo 01:00

Atlanta FaZe - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eikö FaZe olekaan voittamaton? Sublinersilla on ollut hyvin aikaa hioa hardpoint takaisin kuntoon!

CoDin neljännen Stagen avausviikonlopun yksi herkullisimmista matseista on säästetty loppuun, kun Atlanta FaZe ja New York Subliners kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Kauden mittaan FaZe on kasvattanut tasoeroa ja tähänkin taistoon se on kiistaton suosikki, mutta Subliners ei missään nimessä mikään rupusakki ole, vaikka markkinan kertoimien perusteella niin voisi kuvitella.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FaZen muuten äärimmäisen hieno kolmas Stage päättyi valtavaan pettymykseen, kun Majoreilla joukkue ei lopulta päässyt edes finaaliin asti. FaZe oli suuren osan Stagesta aivan ylivoimainen, mutta niin vain Toronto Ultraa ja OpTic Texasia vastaan tuli tappiot lukemin 2-3. Vastassa oli sarjan toiseksi ja kolmanneksi parhaat joukkueet, joten mistään suurista yllätyksistä ei puhuta, mutta kyseessä oli hyvä muistutus siitä, että kärjen tuntumassa erot on lopulta varsin pieniä.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Cellium is unreal…

Sarjan top4 joukkueet on ollut selvillä kauden alusta alkaen, mutta hiljattain Subliners on jäänyt jopa melko selvästi FaZen, OpTicin ja Toronton taakse. Search and destroy sekä control on toiminut edelleen hyvin, mutta vaikeudet on koitunut pitkälti hardpointin yllättävänkin heikosta tasosta. Recordi on vain juuri ja juuri pakkasella, mutta esimerkiksi kauden keskellä valikoimaan lisättyä Vistaa Subliners ei ole saanut toimimaan. On selvää, että tauko on käytetty vain ja ainoastaan hardpointin hiomiseen.

FaZe on Majoreiden heikosta lopusta huolimatta edelleen sarjan paras joukkue, mutta pientä miinusta rankingeihin tuli. Nykyisillä kertoimilla on hypättävä altavastaajan kimppuun, sillä 3,80 kerroin Sublinersin voitolle on aavistuksen verran liikaa. Hardpoint voi muodostua Sublinersin kompastuskiveksi, mutta muissa pelimuodoissa sillä on kaikki avaimet laittaa FaZe todella ahtaalle.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – New York Subliners ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.