ma 22.01. klo 01:00

Atlanta FaZe - OpTic Texas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Markkina pitää OpTicia täysin pilipalijoukkueena, mutta näin ei ole!

CoDin osalta kauden ensimmäinen Major-turnaus lähestyy ja sijoitusottelut päästään laittamaan pakettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä todellisen herkkupalan kera, sillä luvassa on Atlanta FaZen ja OpTic Texasin välinen taisto. Vastakkain on kaksi äärimmäisen taitavaa joukkuetta, joiden molempien kohdalla odotukset on pilvissä. Toistaiseksi FaZen tuloksen on olleet parempia, mutta markkinalla kerroinasettelu on lähtenyt jo pahasti laukalle.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FaZe on ollut juuri niin kova mitä kauden alla osattiin odottaa. Kaikki viisi ottelua on päättynyt voittoihin ja vielä kirjoitushetkellä edessä olevan ottelun Carolina Royal Ravensia vastaan pitäisi sujua leikitellen. OpTic tulee olemaan kuitenkin toistaiseksi selvästi kovin haaste ennen kaikkea respawneissa. FaZella ei ole ollut varsinaisesti heikkoa pelimuotoa, mutta voitoista huolimatta hardpointin yllä on kysymysmerkkejä. Todella monesti FaZe on jäänyt alkuun jalkoihin, mutta kiilannut ohi aivan viime hetkillä.

Atlanta FaZe

@ATLFaZe
🔊 Time to turn your sound up and listen to the team comms during last weekend's match against @LAGuerrillas

#EZAF || @SteelSeries

OpTicin kohdalla monet on jo lyönyt paniikkinappulan pohjaan, vaikka kokonaisuudessa alkukausi on sujunut varsin hyvin. Useammassa ottelussa OpTic on aloittanut heikosti, mutta vauhtiin päästessään nelikko on lähes pysäyttämätön. Perjantai-illan 0-3 tappio Miami Hereticsiä vastaan oli kieltämättä täysi katastrofi, mutta kyseessä oli vain yksi ottelu, jossa Miami pelasi lähes täydellisesti.

Myös Uhmapelaajilla FaZe kääntyy suosikiksi, mutta kertoimet on painettu jo aivan käsittämättömän alas. Yhdestä huonosta matsista huolimatta OpTic on laatujoukkue ja Betstron tarjoamalla 1,90 kertoimella +1,5 kartan tasoitusvedot on maxbetin arvoisia. Myös lopullisen voiton kertoimet kelpaa, mutta mahdollisesti viidenteen karttaan mentäessä FaZe saa edun, sillä search and destroy on vuodesta toiseen joukkueen syömähammas.