CoD su 07.05. klo 23:30

Atlanta FaZe - OpTic Texas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OpTicin dominointi FaZea vastaan jatkuu – ennen kuin FaZe keksii keinon parantaa hardpointia, ei sillä ole mitään asiaa kärkipaikalle!

Viikonloppu päästään CoDin osalta päättämään useamman huippuottelun parissa, mutta suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Atlanta FaZen ja OpTic Texasin väliseen kohtaamiseen. Vaikka FaZe oli pitkään OpTicin yläpuolella, on asetelma kääntynyt hiljalleen toisin päin ja tämän kauden aikana joukkueiden kaikki neljä kohtaamista on päättynyt OpTicin voittoon. Hyvin todennäköisesti viides on luvassa.

FaZen uusi Stage alkoi puhtaalla voitolla LA Guerrillasia vastaan, mutta Guerrillas on tällä hetkellä sen verran heikko joukkue, että 3-0 tulos tuskin ketään yllätti. FaZe on jo vuosia kuulunut sarjan kärkikastiin, mutta enää hetkeen sitä ei ole voinut kutsua sarjan parhaaksi joukkueeksi, vaikka se yhden Majorin on tällä kaudella voittanut. Search and destroyssa FaZe on ollut tällä kaudella kiistatta sarjan paras ja myös control toimii hyvin, mutta hardpoint ailahtelee aivan liikaa. Toistaiseksi FaZe on kuulunut hardpointissa juuri ja juuri keskikastiin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
aBeZy puts LAG to BED! 💤💤

OpTic tuli Majoreilla toista kertaa peräkkäin toiseksi ja uusi Stage lähti liikkeelle voitolla Las Vegas Legionia vastaan lukemin 3-2. Voitto toki on tietenkin pääasia, mutta OpTicin kannalta ottelu oli kaksijakoinen. Legionin tasoista joukkuetta vastaan sen ei pitäisi kahta respawnia hävitä, mutta toisaalta molempien search and destroyn voittaminen oli odotettua parempi suoritus. Vahvaa search and destroyta OpTic tarvitsee FaZea vastaan, mutta samanlaisiin virheisiin respawneissa ei ole varaa, varsinkin kun hardpoint on juurikin se, mikä on OpTicin nostanut huipulle.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
🗣️ "It wasn't??"

Shotzzy couldn't believe Vegas didn't plant. 🤯

Kertoimissa OpTic on asetettu suosikiksi, mutta Uhmapelaajien arvioissa ero on jopa hieman vielä markkinaa suurempi ja siispä OpTicin voitto kelpaa lapulle. FaZen potentiaali on valtava, mutta heikko hardpoint on iso este varsinkin OpTicia vastaan, joka oli edellisellä Stagella kiistatta kyseisen pelimuodon paras. Lisäksi vaikka OpTicin heikoimpaan pelimuotoon, eli controlliin FaZea voisi kaavailla suosikiksi, on OpTic onnistunut tällä kaudella voittamaan jokaisen controllin keskinäisissä kohtaamisissa.