CoD su 15.01. klo 01:00

Atlanta FaZe - Seattle Surge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HEI! Nyt on tykkikohde tarjolla – Seattle aliarvioidaan täysin!

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on todellinen herkkupala tarjolla, kun Atlanta FaZe kohtaa Seattle Surgen. Joukkueet ovat kohdannut kahdesti tällä kaudella – ensimmäisen taiston FaZe vei puhtaasti 3-0, mutta viimeisimmästä koitoksesta Seattle poistui voittajana lukemin 3-2. Seattle pelaa vielä yhden ottelun edeltävänä yönä, joten tämän matsin kertoimet voi vielä heilua ottelun alla.

FaZe lähti suurin odotuksin kauteen, mutta toistaiseksi on nähty vaihtelevia esityksiä. Joukkueen perustaso on äärimmäisen korkea, joten voittoja tulee paljon. Viime kaudella joukkueen kirous oli se, että kerta toisensa jälkeen seinä tuli vastaan finaalissa. Vaikka mikään jättimäinen katastrofi ensimmäinen Major ei ollut, oli finaalista ulos jääminen tietyllä tapaa pettymys. Positiivista on, että FaZen search and destroy oli läpi Majoreiden aivan huippuiskussa – ainoa tappio tuli juurikin viimeisimmässä kohtaamisessa Seattlea vastaan.

FaZeCoDMuse

@FaZeCoDMuse
Only placing 3rd at Major I, @ATLFaZe look to strike back, and take it home in Boston.
Leading the pack is @Cellium, so far this season he is:

#1 in OVR K/D (1.26)
#1 in TES% (61.6)
#2 in NTK% (78.2)
#1 in HP K/D (1.29)
#3 in SnD K/D (1.28)
#4 in CTRL K/D (1.19)

Mr MVP again?

Seattle ei offseasonilla tehnyt rosteriin muutoksia ja se oli ehdottomasti hyvä valinta. Karsinnat alkoi vaihtelevasti, mutta ajan kanssa joukkue paransi otteita ja Majoreilla Seattle selviytyi aina finaaliin saakka, jossa se lopulta hävisi NY Sublinersille. Seattle on ollut respawneissa, eli hardpointissa ja controllissa erittäin vahva, mutta search and destroy on ollut heikolla tasolla. Nyt kun vastassa on vieläpä kenties sarjan paras joukkue kyseisessä pelimuodossa, on tauko varmasti käytetty uusia taktiikoita miettiessä.

Tällaista kerroinasetelmaa on vaikea ymmärtää. FaZen kohdalla odotukset toki on todella korkealla, mutta ei se missään nimessä ole loistanut respawneissa ja joukkueen menestys Majoreilla oli pitkälti kiinni search and destroysta. Edelleen FaZe on maltillinen suosikki, mutta Seattlen +1,5 tasoitukselle tarjottu 1,73 kerroin on heittämällä viiden tähden arvoinen tarjous.

Call of Duty League

@CODLeague
A STORM IS BREWING 🌪️

@SeattleSurge ICE UP in the Game 5 and take the series against @ATLFaZe to secure their spot in the #CDL2023 Major I Final!