CoD su 03.04. klo 01:00

Atlanta FaZe - Seattle Surge

Seattle on jälleen kova vastus FaZelle!

Illan kolmannessa taistossa Atlanta FaZe saa vastaansa Seattle Surgen. FaZe on edelleen selvä suosikki, mutta Seattle sai Majoreille fantastisen startin ja se on kuluneella kaudella ollut suorastaan FaZen painajainen. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti ja Seattle on voittanut molemmat taistot. Tasaista matsia sopii siis odottaa.

FaZe on menettänyt kärkijoukkueen paikan OpTic Texasille, mutta nyt Majoreilla sillä on mahdollisuus lunastaa paikka takaisin. FaZe aloitti oman matkansa voittaen New York Sublinersin lukemin 3-0. Helpolla voitto ei tullut, sillä search and destroy ja control ratkesi vain yhden kierroksen erolla. Search and destroyssa valtava yksilötaito nousi lopulta ratkaisevaksi tekijäksi FaZen osalta – alta voit katsoa Simpin näytteen siitä, kuinka 1vs3 hoidetaan kotiin.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Seattle on yksi kauden mielenkiintoisempia joukkueita. Tasaisuus on vielä ollut ajoittain kateissa, mutta kun peli kulkee, on kyseessä helposti top4 joukkue. Accuracy tuo joukkueeseen kokemusta ja valtavan määrän osaamista ennen kaikkea search and destroyhin. Sib ja Pred ovat tulleet sarjaan ryminällä ja kaksikko on lunastanut paikkansa pitkäksi aikaa. Siinä ohella kuitenkin Mack jää helposti varjoon, mutta hän tuo illasta toiseen tasaisen varmaa suorittamista.

Seattle aloitti Majorin ryminällä kaatamalla OpTicin tyylipuhtaasti lukemin 3-0. Suurin kysymysmerkki FaZea vastaan on hardpoint, jossa FaZe on aivan sarjan eliittiä. Karttojen osalta Seattlelle pitäisi kuitenkin olla kelvolliset valinnat luvassa. Search and destroy on molemmilla joukkueilla erittäin vahva ja controllissa marginaalit on myös erittäin pienet. Kerroinasettelu on Uhmapelaajien papereissa liian raju ja siispä Seattlen +1,5 tasoitus maistuu oikein mukavasti.

10 euroa pelirahaa