CoD su 05.06. klo 20:30

Atlanta FaZe - Seattle Surge

Seattle tarjoaa FaZelle kovan vastuksen!

Sunnuntaina lähdetään ratkaisemaan kolmannen Majorin voittajaa. Illan ensimmäisessä ottelussa ensimmäinen paikka finaaliin ratkaistaan Atlanta FaZen ja Seattle Surgen välillä. FaZe on ennakkosuosikki ja viimeaikaisilla otteilla sarjan parhaan joukkueen titteli on jo käsillä, mutta Seattle ei tule kaatumaan helposti. Loistava ja toivottavasti tasainen matsi on tarjolla.

FaZen kohdalla on hätäisimmät ehtinyt huutamaan jo kokoonpanomuutosten perään, sillä ajoittain otteet on ollut kaukana sarjan kärkijoukkueen vaatimuksista, mutta viime aikoina meno on ollut nousujohteista. Karsinnoissa tuli muutama heikompi esitys, mutta Majoreilla ensin LA Guerrillas sekä Toronto Ultra kaatui lukemin 3-1 ja viimeisimpänä LA Thieves jäi täysin jalkoihin FaZen voittaessa jokaisen kartan selvin lukemin. Suuri parannus on nähty search and destroyssa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Seattle on ollut kauden mittaan yllätysvalmis joukkue ja nyt se on taas näyttänyt kyntensä. Karsinnat sujui hyvin ja Majoreilla on kaatunut New York Subliners sekä Florida Mutineers. Seattleltä ei löydy tällä hetkellä selkeää heikkoutta ja se on pystynyt kauden mittaan haastamaan FaZea erittäin hyvin aikaisemmissa kohtaamisissa. Jos FaZen puolella kaksikkoa Simp ja aBeZy kohtaan odotukset on aina korkealla, alkaa parhaan tulokkaan palkinnosta taistelevat Sib ja Pred nousemaan samalle tasolle.

FaZe on ollut vakuuttava, mutta aivan markkinan tasolle Uhmapelaajat ei ennakkosuosikin asemaa saa painettua. Joukkueet ovat kohdanneet kauden mittaan neljästi ja kahdesti Seattle on onnistunut FaZen kaatamaan. Tasaisia otteluita on ollut tarjolla ja samaa odotetaan jälleen – siispä Seattlen +1,5 kartan tasoitus kelpaa kupongille.

10 euroa pelirahaa