CoD su 28.01. klo 22:00

Atlanta FaZe - Toronto Ultra

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tarjolla on paikka finaaliin – vastakkain on kaksi lähes täydellisesti suorittanutta joukkuetta, mutta silti eroja on nähtävillä pelimuotojen välillä!

CoDin kauden ensimmäinen Major-turnaus päättyy sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja illan toisessa matsissa ratkaistaan ensimmäinen paikka finaaliin Atlanta FaZen ja Toronto Ultran välillä. Vastakkain on kiistatta kaksi alkukauden kovinta joukkuetta eikä yllättäisi mikäli kaksikko kohtaa vielä uudestaan finaalissa. Molemmat joukkueet on täynnä yksilötaitoa sekä loistavaa tiimityöskentelyä, mutta silti pelimuotojen välille on muodostunut eroja ja niistä päästään ottamaan ilo irti illan pelivalinnalla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 30€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kumpikin joukkueista on ollut äärimmäisen dominoiva. FaZe on toistaiseksi voittanut jokaisen ottelun, mutta viimeisin matsi OpTic Texasia vastaan oli tiukka ja lopulta FaZen totutun vaarallinen search and destroy käänsi voiton viimeisessä kartassa. Toronto puolestaan hävisi karsinnoissa ainoastaan yhden ottelun ja koko kauden aikana se on hävinnyt vain kuusi karttaa. Majoreilla Seattle Surge sekä Minnesota Rokkr on kaatunut tylysti puhtaalla pelillä kartoin 6-0.

CDL Intel

@intelCDL
Ultra make Sunday. 🇨🇦

full match stats: breakingpoint.gg/match/35648/To…

Aikaisemmin mainittu search and destroy on FaZen syömähammas, kun Torontolla puolestaan hardpoint on ollut aivan käsittämättömässä iskussa. Kyseisessä pelimuodossa Toronton recordi on 11-1 ja keskimäärin vastustajat on kaatuneet 86 pisteen erolla – kyseessä on aivan hävytön lukema, joka tulee kauden mittaan tasoittumaan. FaZella puolestaan recordi on 9-4 ja kaksi tappioista tuli OpTicia vastaan. FaZella on ollut kyky kääntää tiukat kartat loppuhetkillä voitoiksi pienellä marginaalilla, mutta Toronton kaltaiset ylijuoksut on olleet vähissä.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
FaZe won 4 straight rounds 😳

Ei FaZea varsinaisesti voi huonoksi hardpoint-joukkueeksi kutsua, mutta ero Torontoon on ollut valtava ja Uhmapelaajat hyppää tällä kerralla Toronton kelkkaan ensimmäisen kartan voiton muodossa. Toronton kohdalla on toki muistutettava ettei se ole vielä kohdannut FaZea tai OpTicia, mutta yksilötaidon lisäksi taktiset valinnat on olleet kunnossa ottelusta toiseen, joten ei olisi mikään yllätys mikäli myös tässä ottelussa Toronto on hardpointissa askeleen edellä alusta alkaen.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.