MLS su 19.06. klo 22:00

Atlanta - Inter Miami

Poissaolot puhuttavat!

Atlantan ja Inter Miamin kauden aloitukset eivät ole herättäneet hurraahuutoja – kumpikaan ei tällä hetkellä ole menossa play offeihin. Tosin kausi on vielä nuori. Kuntopuntarissa Inter Miami on tällä hetkellä korkeammalla, sillä se on taaplannut neljä viimeistä peliä ilman tappiota. Keskinäisessä ottelussa pisteet ovat luonnollisesti arvossaan.

Atlantan peli on nikotellut pitkin kevättä ja kesää – tosin kotistadionilla homma on sujunut aivan hyväksyttävästi. Maaottelutauon aikana Atlanta treenasi voitokkaasti Pachucaa vastaan. Yksi iso tekijä ovat loukkaantumiset, jotka tuntuvat pahenevan koko ajan. Jos kaikki epävarmatkin tapaukset lasketaan mukaan, on Atlantalla tällä hetkellä lähes kymmenen peluria sairastuvalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Miami ei ole poissaolojen suhteen sen paremmassa tilanteessa, sillä lähes kymmenestä enemmän tai vähemmän klesasta pelaajasta voidaan puhua. Poissaoloista huolimatta pisteitä on alkanut ropista laariin aika mukavasti – tosin vieraissa on ollut huomattavasti vaisumpaa. Vanha Man Utd ja Everton-legenda Phil Neville on kovasti yrittänyt puhaltaa henkeä joukkueeseen, ja on jossain määrin onnistunutkin.

Atlanta on ehkä suosikki isohkon kotiedun puolesta, mutta kertoimet ovat niin paljon sinne päin kallellaan, että on pakko ottaa peliä Miamin jonkunlaiselle menestykselle. Tasuri tai vierasvoitto maksaa Mr Greenillä sen verran, että sunnuntai-illan veto on enemmittä mutinoitta tässä.

10 euroa pelirahaa