UHMAPELAAJAT ti 20.09. klo 02:00

Atletico GO - Internacional

Sarjataulukkobetsarit saavat varoa brassimatsia – vetoidea tulee aivan muualta!

Brasilian Serie A:ssa pelataan tiistain vastaisena yönä yksi ottelu, jonka osapuolet löytyvät eri puolilta sarjataulukkoa: Atletico Goianiense on tällä hetkellä vaikeuksissa, ja joukkue on valahtanut sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi. Vieraileva Internacional on kolmantena, ja tämän ottelun voittamalla se nousisi sarjataulukossa takaisin kakkoseksi. Suora vierasvoitto voi kuitenkin olla kotiriippuvaisessa sarjassa ikävä ansa.

Atleticolla on alla kolme suoraa tappiota, ja kahdeksasta viimeisestä kilpailullisesta ottelusta on saatu napattua vain yksi ainokainen voitto. Viime viikonloppuna Goianiense hävisi vieraissa Coritiballe 2-0, mutta ei ollut matsissa mitenkään toivottomasti pihalla. Sitä ennen Copa Sudamericanassa Sao Paulo oli Atleticoa vastaan aivan ylivoimainen. Poissaoloja on pari, ja Jorginholla on pelikielto.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Palmeiras johtaa sarjaa selkeästi, mutta tällä hetkellä kakkossijasta kisailee useampikin joukkue. Viidestä viime ottelusta Internacional on mukavasti voittanut neljä ja pelannut kerran tasan. Viime viikon ottelu Cuiabaa vastaan sujui Internacionalin tiukassa hallinnassa, mutta maaleja saatiin aikaiseksi vain yksi, jolla tuli nirkoinen voitto. Pelaajatilanne vierailla on hyvä, sillä vain Wanderson on ollut epävarma starttaaja, ja hänkin taitaa kyetä kentälle.

Molemmat joukkueet kuuluvat Serie A:n overiherkempään porukkaan: pääasiallisesti Atletico GO vuotavan puolustuksensa, ja Internacional tulivoimaisen hyökkäyksensä puolesta. Overi ei ole tässä ottelussa sen epätodennäköisempi kuin underikaan, ja kertoimista saadaan mukavasti etua. Tämä on mukava perusbetsi, ja yksi syy lisää herätä pirteänä tiistaiaamuun. Veto Mr Greenille, jota ei kyllästy suosittelemasta ikinä, sen verran hyvä kioski se on.

Kertoimet ottelulleAtletico Goianiense - Internacional19.09.2022

10 euroa pelirahaa