su 08.01. klo 22:00

Atlético Madrid - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Underissa ilmaa! Joutuuko Barcelona vaikeuksiin ilman ykköstähteään Metropolitanolla?

La Ligassa nähdään sunnuntaina titaanien taisto, kun Barcelona vierailee Metropolitanolla Madridissa. Atlético Madrid on palannut MM-tauolta voitokkaana – alla on kaksi voittoa Copassa ja yksi Elcheä vastaan La Ligassa. Kovin isoiksi testeiksi näitä kolmea peliä ei kuitenkaan voi millään hyvällä syyllä kutsua.

Barcelona on ollut tauon jälkeen pienimuotoisissa vaikeuksissa – ensin tasattiin pongot Espanyolin kanssa Barcelonan derbyssä ja tämän jälkeen koitti Copa-matsi Intercityä vastaan keskiviikkona. Ottelu meni jatkoajalle ja vasta kun Intercityllä loppui totaalisesti löpö tankista, jäi se jalkoihin maalintekokisassa. Derbyssä Barcelona puolusti kuitenkin hyvin, sillä ilman Joselun rankkarimaalia Espanyolin maaliodottama jäi lukemiin 0,1.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ


Mario Hermoso on pelikiellossa Atletilta, mutta se lienee kotijoukkueelle vain hyvä asia. Sergio Reguilónilla on ollut ottelun alla pikkuvaivoja, mutta espanjalaislaitapakki on kaiken järjen mukaan silti valmis sunnuntaina. Barcelonalta puuttuu tietysti pelikieltoa kärsivät Robert Lewandowski ja Jordi Alba.

Barcelona on ollut lähes kaikilla mittareilla pelillisesti Espanjan paras joukkue syyskaudella, mutta Lewandowskin puuttuminen vaikeuttaa urakkaa sunnuntaina huomattavasti. Metropolitano on käytännössä aina näissä peleissä hornankattila, jossa ei ole vierasjoukkueen mielekästä pelata. Napataan lapulle näillä kertoimilla underia! Barçan piikissä avaa joko Ferran Torres tai Ansu Fati eikä tällä hetkellä kaksikko tarjoa kummoista maaliuhkaa. Atletin vahvuudetkin ovat edelleen isossa kuvassa puolustuspäässä.

Näin teet tällä vedolla 47,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.