La Liga pe 11.03. klo 22:00

Atlético Madrid - Cádiz

Atléticolla on momentum puolellaan! Vedetään Simeonen poppoota tasoituksella!

Perjantai-iltana päästään poikkeuksellisesti vedoille La Ligassa. Atlético Madrid on hiukan piristynyt viime viikkoina ja nyt on momentum sellainen, että Cádiz on yksinkertaisesti taottava maanrakoon. Vierasjoukkue myllyttää putoamista vastaan ja valmentajakin vaihtui tammikuussa, kun Álvaro Cervera teki tilaa Sergio Gonzálezille.

Sergion palkkaamisen jälkeen Cádizin saldo liigassa ja cupissa on kolme voittoa, neljä tasuria ja kaksi tappiota, joten kohtalaisen hyvin on uusi pesti käynnistynyt. Vastustajat ovat kuitenkin olleet kiistatta sieltä helpoimmasta päästä ja nyt on toistaiseksi Sergion kovin testi edessä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Kurkataanpa kokoonpanot tähän väliin. Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar, Daniel Wass, Matheus Cunha, Mario Hermoso ja Sime Vrsaljko ovat Diego Simeonen miehistöstä sivussa ja Ángel Correa on kysymysmerkki. Stefan Savic ja Koke palaavat sen sijaan kehiin. Cádizin loukkaantuneessa kvartetissa on Iván Alejo, Tomás Alarcón, Salvi ja Florin Andone.

Atléticolla on nyt alla neljä vähintäänkin kelvollista matsia. Ensi viikolla odottaa UCL-matsi Manchesterissa, joten perjantai- kick-off on siinä mielessä otollinen. Vedetään lapulle Atletia -1,5 tasoituksella. Tasoero on kristallinkirkas ja 2-3 maalin suuruinen voitto selkeästi heikommasta vihulaisesta on agendalla.

10 euroa pelirahaa