La Liga su 17.04. klo 17:15

Atlético Madrid - Espanyol

Atléticon maksimitaso riittää torpedoimaan Espanyolin totaalisesti!

Atlético Madrid palaa viheriölle Mestarien liiga-exitin jälkeen ja loppukaudesta riittää vielä Diego Simeonen suojateilla pelattavaa. Selviytyminen ensi kauden UCL:ään on todennäköistä, mutta ei vielä mitenkään varmaa. Espanyol tarjoaa hyvän tilaisuuden hypätä takaisin voittojen tielle. Atlético on tietenkin keskiviikon esityksen jälkeen massiivinen suosikki ja hampaankolossa on sen verran paljon, ettei maha ainakaan täynnä Atletilla ole.

Tsekataanpa kokoonpanot tähän kohtaan. José María Giménez ja Héctor Herrera aloittavat todennäköisesti korkeintaan penkiltä. Rodrigo De Paul lienee avarissa Yannick Carrascon tavoin kaksikon avattua Manchester Cityä vastaan vaihdosta. Yangel Herrera on Espanyolin ainoa poissaolija – venezuelalainen on pelikiellossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Espanyol on 11 pistettä putoamisviivan yläpuolella ja papukaijojen tavoite sarjapaikan uusimisesta on siis lähellä täyttymistä. Joukkue on La Ligaan riittävän laadukas ja ajoittain Vicente Morenon ryhmä on kyennyt aiheuttamaan päänvaivaa Espanjan isoimmillekin joukkueille. Hyökkäyspäässä riiputaan kuitenkin hieman liikaa Raúl de Tomásin tehoilusta.

Espanyol on esiintynyt tällä kaudella kehnosti vieraissa ja 15 matsista on voitettu vain yksi. Nyt aletaan lähestyä lisäksi jo sitä kevään vaihetta, jolloin motivaatioissa alkaa näkyä eroja. 11 pistettä on melko turvallisen tuntuinen matka viivaan. Otetaan pikkusijoitus Atléticolle -1:n aasialaisella tasoituksella. Kotijoukkueen voittaessa yhdellä maalilla veto mitätöityisi.

10 euroa pelirahaa