ke 13.03. klo 22:00

Atlético Madrid - Inter

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taiteileeko Euroopan kuumin joukkue 14. peräkkäisen voittonsa Madridin UCL-illassa?

Atlético Madridilla on vielä mahdollisuus Mestarien liigan puolivälieriin, kun Inter ei saanut yhden maalin eroa isompaa kaulaa revittyä neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Milanossa. Diego Simeonen suojatit voivat kiittää kieltämättä onneaan, sillä Interillä riitti kyllä tontteja. Atlético on miltei varmasti paremmin pelissä mukana keskiviikkona Madridissa, mutta mihin se riittää?

*Kelpaako ilmaisveto pelkällä talletuksella? Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Atléticolla on alla vain yksi voitto viidestä viimeisestä kamppailusta. Viikonloppuna koettiin tappio Cádizin vieraana ja Copa del Reyn välierissäkin juotiin urakalla tervaa. Italian kiistatta paras joukkue voi olla turhan kova rasti keskiviikkona. Simone Inzaghin ryhmä on voittanut kaikki tämän vuoden puolella pelatut pelinsä, joten Euroopan mittapuulla kyseessä voi jopa olla maanosan kuumin poppoo.


José María Giménez, Thomas Lemar ja César Azpilicueta ovat keskiviikkona sivussa, mutta Antoine Griezmann ja Pablo Barrios vaikuttavat kuntoutuvan parahiksi. Interillä on lasaretissa avausosan ratkonut Marko Arnautovic, Carlos Augusto, Juan Cuadrado ja Stefano Sensi. Ei varsinaisesti siis ylitsepääsemättömiä poissaoloja.

Interillä on siis ilman muuta ”high ground” ja tämä Inzaghin poppoolle on myös fantastinen lähtökohta. Atlético joutuu ottamaan matsissa riskejä, jotta jatkopaikasta päästäisiin vielä taistelemaan ja kun tiedetään Interin laatu alakerrassa yhdistettynä Lautaro Martínezin, Marcus Thuramin ja Hakan Calhanoglun kaltaisiin aseisiin, voi Inter nykyformissaan hakea jopa voiton Estadio Metropolitanolta. Tasapelin varalta veto on kuitenkin järkevää varmistella!

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.