Mestarien liiga ke 13.04. klo 22:00

Atlético Madrid - Manchester City

Atlético Madridin eväät on täysin syöty! Vedä Cityä tuplakertoimella!

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka voit saada Citylle herkullisen tuplakertoimen!

Atlético Madrid pääsee kotiotteluunsa suhteellisen siedettävistä asemista, kun se kärsi ainoastaan 1–0-vierastappion vajaa viikko sitten Etihadilla. Kansallisella tasolla isännän otteet eivät ole häikäisseet, eikä olisi ihme, jos otteiden alakuloisuus näyttäytyisi hiljalleen myös europeleissä. Madridilaisten menestysmahdollisuudet loppukaudella lepäävätkin pitkälti Mestarien liigassa ja siinäkin ne alkavat olla sangen ohuet. Manchester City on tällä hetkellä aivan eri kaliiperin joukkue kuin Atlético.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Diego Simeonen miehistöllä on ollut Espanjan pääsarjassa todella tukkoista tämän vuoden puolella. Vaikka joukkue tiputtikin edellisellä kierroksella Manchester Unitedin jatkosta Mestarien liigassa, on sen esiintyminen isossa kuvassa ollut korkeintaankin keskinkertaista. Parasta kenraaliharjoitustakaan ei joukkueelle ollut tarjolla, kun jopa Real Mallorca antoi lauantaina kyytiä madridilaisille. Jos joukkue ei saa edes La Ligan häntäpään miehistöä vastaan luotua vaarallisia maalipaikkoja, kuinka sen voisi olettaa onnistuvan Cityä vastaan?

Viime viikolla Cityllä oli sinänsä paikkoja useampaan osumaan, mutta Atléticon puolustus kesti melko hyvin. Pep Guardiola ei kuitenkaan takuulla ole tyytyväinen siihen, minkä verran uhkaa Citizens pystyi kotikentällään luomaan. Jos Atlético ei viikonlopun surkealla esityksellään vakuuttanut, samaa ei voi sanoa vieraista. Manchester City pelasi erinomaisesti huippuviihdyttävässä ja runsasmaalisessa 2–2-tasapelissä Liverpoolia vastaan.

Isäntien kokoonpanosta puuttuvat ainakin José Gimenéz sekä Héctor Herrera loukkaantumisten vuoksi, minkä lisäksi sivussa on pelikiellossa Mestarien liigassa oleva Yannick Carrasco. Avauskokoonpanon voitaneen kuitenkin olettaa olevan täysin sama tai lähes sama kuin edellisellä viikolla Manchesterissa. Vierailla ainoa poissaolija on Ruben Dias.

Odotukset keskiviikolle ovat sellaiset, että isäntien maalinteon tuska jatkuu. Kun joukkue ei saa edes odottamaa luotua, on todella vaikeaa tehdä maaleja. Guardiolan luotsaamalla vierailijalla on puolestaan erinomainen ja uskoa nostattanut esitys alla Valioliigassa. Hieman yllättäenkin Cityn kertoimet ovat tässä matsissa pelattavia. On selvää, että Atlético ei voi pelkästään peruutella kotinurmellaan ja sillä on taipumusta turhautua, kun käsikirjoitus ei etene oman pillin mukaan. Pelivalinnaksi otetaan -1:n aasialaisella tasoituksella Cityä ja panostetaan maksimit – joukkueiden ero kaikilla osa-alueilla on tällä hetkellä aivan liian suuri Cityn hyväksi, eikä tämä näy tarpeeksi kertoimissa.

Näin saat Manchester City -1:lle tuplakertoimen:

  1. Siirry tästä Betivelle
  2. Nappaa 100% tervetuliaisbonus ensitalletuksesi yhteydessä
  3. Lyö koko talletus ja bonus Manchester City -1:lle kertoimella 2,44 – kerroin on efektiivisesti bonuksen myötä jopa 4,88!

Riskeeraat vain talletuksesi verran ja Cityn vähintään kahden maalin suuruisella voitolla lunastat isosti! Kierrätys Betivellä on vain x4, joten kyseessä on pelaajalle uskomattoman edukas tarjous!

10 euroa pelirahaa