La Liga la 20.11. klo 19:30

Atlético Madrid - Osasuna

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Osasunalle tarjolla kermainen ylikerroin! Ota kiinni!

Lauantain ennalta selvimpiä matseja on Atlético – Osasuna, vai onko sittenkään? Jagoba Arrasaten suojatit pelaavat suorastaan härkäistä kautta ja europaikoillekin on nähdäkseni saumaa. Nyt on toki neljä perättäistä voitotonta peliä alla, mutta muistetaan että yksi näistä oli vierastasapeli Santiago Bernabéulla ja kahdessa muussa kohdattiin Sevilla ja Real Sociedad.

Kokoonpanoihin mars! João Félix ja Kieran Trippier eivät pelaa, mikä ei ole Diego Simeonelle hyvä uutinen. Thomas Lemar ja Marcos Llorente tekevät sen sijaan paluun. Osasunan riveistä Aridane Hernández on merkittävä poissaolo – Juan Pérez sen sijaan ei. Simeone saattaa lepuuttaa José María Giméneziä, Luis Suárezia ja Rodrigo De Paulia kolmikon urakoitua MM-karsintapelejä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Atlético de Madrid

@atletienglish
🗨 Simeone

❝Osasuna have always been very competitive. They know what they're about and have a great coach.❞


Liu’utaan hitaasti mutta varmasti kohti peli-ideaa. Atletilla on ollut kenttätasapainon kanssa hyvin epätyypillisiä ongelmia tällä kaudella, mihin Simeone ei ole oikein löytänyt vielä ratkaisua. Sime Vrsaljko on lisäksi hiukan liability oikealla Osasunan väkivahvaa vasenta laitaa vastaan.

Tässä matsissa on harmi, ettei päässyt iskemään kunnolla earlynä, sillä vieraita olisi päässyt painamaan aivan pää märkänä. Tässä voi ottaa konservatiivisemmankin lähestymiskulman ja painaa +1/1,25/1,5 tasoitusta, jolloin pääsee jo suuremmalla todennäköisyydellä palautuksille, mutta mitenkäs Uhmapelaaja karvoistaan pääsisi? Tykitetään Osasunaa +0,5:n tasoituksella eli voitonmaksulogiikka on sama kuin X2 tuplamahdollisuus-vedossa. Myös underia voi painaa, jos aivan välttämättä haluaa.