La Liga su 08.05. klo 22:00

Atlético Madrid - Real Madrid

Real Madrid pelaa Madridin derbyssä kunniasta! Riittääkö se pisteille?

Real Madrid on jo mestaruuden klaarannut ja Mestarien liigassakin menee lievästi sanottuna lujaa. Sunnuntaina pelataan käytännössä kunniasta Wanda Metropolitanolla – kotijoukkue Atléticolla sen sijaan on vielä ensi kauden UCL-tontit pelissä. Real Madrid on ansaitulla lepotauolla lauantaihin asti, joten ennen sunnuntaita treenataan vain kerran.

Ero panoksellisuudessa näkyy jo reilunpuoleisesti kertoimissa, sillä Atlético on juuri nyt markkinan mielestä vajaa 50-pinnainen suosikki. Kotijoukkue on ilman Mario Hermosoa, joka kärsii pelikieltoa. João Félix on saikulla Thomas Lemarin kanssa. Reinildo Mandava oli alun perin pelikiellossa, mutta tämä kumottiin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Vierailta Eden Hazard ja B-joukkuetta pääosin edustava Miguel Gutiérrez ovat varmasti sivussa. Éder Militão, David Alaba ja Gareth Bale ovat puolikuntoisia – Militãota ja Alabaa Carlo Ancelotti tuskin riskeeraa uhkarohkeasti, sillä UCL-loppuottelu häämöttää jo horisontissa. Madridilaislehdistö vaikuttaisi kuitenkin olevan sitä mieltä, että lähes parhaalla kokoonpanolla pelataan, mikä lienee pelituntuman säilyttämisen kannalta viisasta.

Sikäli kun Carletto ei liikaa kierrätä, on Los Blancosin kertoimissa hivenen ilmaa. Motivaatioetu on luonnollisesti Atléticolla, mutta sen verran iso derby on kyseessä, ettei Real Madrid tätä halua hävitä. Vedetään kuitenkin rotaatiovaaran takia maltillisella pelikirjalla ja isketään panosta sisään tavallista varovaisemmin. Tasapeli riittää osumaan.

10 euroa pelirahaa