La Liga la 22.01. klo 22:00

Atlético Madrid - Valencia

Joko viimein nähdään eheä esitys Atléticolta?

La Ligan illan viimeinen kamppailu käydään Atlético Madridin ja Valencian välillä. Ottelu on analyysimielessä hyvinkin kinkkinen, sillä Atlético-luotsi Diego Simeone ei tunnu oikein löytävän varmuutta parhaasta kenttäryhmityksestä. Tänään todennäköisesti kaivetaan kolmen topparin formaatio naftaliinista ja se voi olla hyvä idea.

Atletilta sivussa ovat Geoffrey Kondogbia, Antoine Griezmann sekä Marcos Llorente. Stefan Savic ja José María Giménez ovat takaisin tositoimissa, mikä mahdollistaa Simeonelle paluun kolmen topparin linjaan. Vierailta Jasper Cillessen, Gabriel Paulista ja José Gayà ovat sivussa, joten Mouctar Diakhabylle, Toni Latolle ja Jaume Domènechille on vastuuta tiedossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Valencia on jäänyt kuluvalla kaudella vain kahdesti nollille ja nyt voi tulla kolmas. Atlético Wanda Metropolitanolla on ikävä vastustaja, olkoonkin että Los Rojiblancos on vaeltanut varjojen mailla viime aikoina. Paluu kolmen topparin systeemiin takaa kuitenkin Atletille tasapainoa. Lisäksi vierailta puuttuu hitusen hyökkäysuhkaa Gayàn ja puolikuntoisen Maxi Gómezin myötä.

Pelivalintana on Valencia alle 0,5 maalia. Panostetaan kuitenkin maltilla, koska Atlético on Atlético. Heikkoja pelejä on mahtunut viime aikoina muutama mukaan, mutta nyt on otollinen sauma lyödä nyrkkiä himapelissä pöytään. En usko Valencian kykenevän tänään moneen laatumaalipaikkaan.

10 euroa pelirahaa