su 28.01. klo 22:00

Atlético Madrid - Valencia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovaa nousua tehneen vierasjoukkueen pakka ei murru helpolla! Kokeeko rasittunut Atlético kotonakin vaikeita hetkiä?

Torstaina Copa del Reyssä jatkoon porskuttanut Atlético Madrid isännöi sunnuntaina La Ligan puolella Valenciaa. Rubén Barajan luotsaama vierasjoukkue sen sijaan putosi Copassa edellisessä vaiheessa Celta Vigon käsittelyssä, mutta La Ligassa on voitettu nyt neljä peräkkäistä peliä ja sarjataulukossa on kiivetty jo aivan europaikkojen tuntumaan!

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Atlético on sunnuntaina luonnollisesti suosikki, mutta yhtälössä on syytä huomioida Diego ”Cholo” Simeonen ryhmän kova ottelutahti, kun nyt on tahkottu Copa del Reyn ohella myös kaiken maailman kissanristiäisturnauksia. Valencia on levännyt matsia edeltävän viikon, joten Lepakot jaksavat ravata takuulla koko matsin.

Valencia CF

@valenciacf_en
Finalising preparations for #AtletiValencia 🏧🦇


Atleti hankki viikolla belgialaisen superlupauksen Arthur Vermeerenin Antwerpistä, mutta isoa roolia ei vielä sunnuntaina tietenkään ole luvassa. César Azpilicueta ja Thomas Lemar jatkavat lasaretissa. Valencialta on eri syistä sivussa Sergi Canós, Thierry Correia, André Almeida, Mouctar Diakhaby ja Selim Amallah.

Sunnuntain matsiin kelpaa lapulle under. Atléticon ottelutahdista johtuen kotijoukkue joutuu hieman joustamaan pelin temposta ja Valencia on sen verran tiivis pakka, ettei maalipaikoille pääseminen ole välttämättä isännille simppeli tehtävä. Yhden maalin kotivoitto ei yllättäisi takuulla ketään.