UHMAPELAAJAT su 19.06. klo 22:00

Atletico Mineiro - Flamengo

David Luiz putosi sivuun! Pystyykö isäntä hyödyntämään entisestään heikentynyttä Flamengo-puolustusta?

Brasilian Serie A:ssa pelataan kovan kaliiperin matsi sunnuntai-iltana Suomen aikaa ja betsattavaa piisaa. Atletico Mineiron alkukausi on ollut kehno, eikä joukkue ole etenkään viime aikoina päässyt toivottuihin tuloksiin. Toisaalta samaa voi sanoa myös Flamengosta, joka on voittanut vasta neljä pääsarjamatsia kuluvalla kaudella. Poissaolot iskevät vieraisiin niin ikään melko pahasti, eivätkä vähiten puolustuspäähän.

Pitkäaikainen Valioliiga-toppari David Luiz puuttuu Flamengon alakerrasta, kun joukkue matkaa Meneirãon stadionille Belo Horizonteen. Toinen tuore loukkaantuminen on hyökkäysosastolla, josta puuttuu Bruno Henrique, mutta yläkerrassa vaihtoehtoja on enemmän. Luiz on vieraiden ehdottomia johtohahmoja ja selvä valinta avauskokoonpanoon kunnossa ollessaan. Flamengo voitti Cuiaban kotonaan ja pelasi nollapelin, vaikka Chelsea-legenda joutui jättämään ottelun kesken.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tulevassa matsissaan vierailla on kuitenkin vastassa aivan eri kaliiperin hyökkäys edelliseen vastustajaan peilattuna ja alakerta on jopa tavallista haavoittuvaisempi. Vastaan rymistelee esimerkiksi jo kuusi maalia tällä sesongilla täräyttänyt Hulk. Alkukauden 12 ottelussa Flamengo on imuroinut 13 osumaa omiin. Toisaalta myös Atletico Mineiro on vuotanut, kun samassa määrässä otteluja omissa on kolissut kerran vieraita enemmän.

Isäntien ainoat varmat poissaolijat ovat Matias Zaracho, Dodo sekä Savio. Flamengolla ovat Luizin sekä Henriquen ohella edelleen sivussa Matheus Franca sekä Fabricio Bruno. Atletico Mineiron poissaolotilanne on isäntiä parempi, eivätkä sen suoritukset puuttuvista pelaajista jää kiinni. Toisaalta vieraiden tähtitopparin Luizin poissaolo heikentää alakertaa todella selvästi – nähtäväksi jää, katoaako liikaa osumia päästäneen puolustuspermanentin viimeinenkin liima tämän myötä.

Pelivalinnaksi matsissa maistuu tuplakohteena kotivoitto & yli 2,5 maalia. Tämä matsi on takuuvarmaa viihdykettä, eikä näitä ryhmiä peruuttelusta tunneta. Vaikka molemmat ovat kontanneet viime aikoina, on isäntä pystynyt kotinurmellaan kohtuullisiin suorituksiin. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja luo betsi bet builderilla. Samalla saat makoisan tervetulobonarin sekä kasan muita etuja käyttöön – kannattaa tsekata kaikki tuoreen huippubookkerin kampanjat.

10 euroa pelirahaa