ATP to 21.04. klo 11:00

Ruusuvuori - Ruud

Ruusuvuorella lähes kovin mahdollinen vastus!

Emil Ruusuvuori on aloittanut tämän kauden massapelit suorastaan mainiosti. Viime vuonna ATP-rankingpisteet olivat kortilla massalla ja ruoholla, mutta tällä kaudella niitä näyttäisi tulevan huomattavasti avokätisemmin. Samalla Ruusuvuoren rankingsijoituksessa on huikeasti parantamisen varaa, kun viime vuoden pisteettömät turnaukset vaihtuvat tämän vuoden menestykseen.

Barcelonan ATP500-turnauksessa Emil on tehnyt selvää jälkeä: sekä Espanjan Feliciano Lopez että Kazakstanin Aleksandr Bublik kaatuivat alle tunnissa. Bublikin Ruusuvuori on voittanut nyt kahdesti – täytyy muistaa, että kazakin rankingsijoitus on niinkin korkea kuin 33. Tänään ei Bublik vaan ollut yhtään syönnillään. Ruusuvuoren pelissä on tapahtunut monipuolistumista ja kehitystä sitten viime kauden. Mies pystyy käyttämään yläkierrettään paremmin hyväksi ja liikkuminen kentällä on helppoa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Kolmannella kierroksella tulee vastaan ATP-rankingissa peräti seitsemäntenä oleva Norjan Casper Ruud. Ruud pudotti toissa vuonna Ruusuvuoren US Openissa, kun suomalainen joutui luovuttamaan ottelun. Miehet ovat myös harjoitelleet yhdessä, joten pelaajat tuntevat toistensa tyylin. Ruud viihtyy massalla erinomaisesti, joten vastus on Ruusuvuorelle lähes kovin mahdollinen. Edellisellä kierroksella norski kaatoi Brandon Nakashiman varmoin ottein.

Ruusuvuori on ilahduttavasti parantanut otteitaan massalla, mutta Ruud on ehdottomasti maailman viiden parhaan massapelaajan joukossa. Tipsin joutuu pistämään siis Ruudin suorasta 2-0 voitosta – joka tapauksessa tämä ottelu kannattaa vahtia. Tulemme näkemään hienoa tennistä!

10 euroa pelirahaa