ATP ti 16.11. klo 15:00

Medvedev - Zverev

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

ATP-finaaleissa mennään eikä meinata!

Tenniksessä on tapahtunut sukupolvenvaihdos, sillä vanhoista jyristä vain Novak Djokovic on tämän vuoden ATP-finaaleissa mukana – muut seitsemän pelaajaa ovat korkeintaan 25 vuoden iässä.

Alexander Zverev ja Daniil Medvedev kohtasivat vasta puolitoista viikkoa Pariisissa, jolloin venäläinen Medvedev pyyhki saksalaisella Zverevillä lattiaa. Näin on tapahtunut jo neljässä viimeisessä pelaajien välisessä kohtaamisessa – Zverevin viimeinen voitto tässä parissa on parin vuoden takaa juuri ATP-finaaleista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Yousef

@ymanna3
Only five years ago, none of these players were at the ATP Finals except for Djokovic.

A new generation has taken over, yet Djokovic’s dominance remains all the same.

The Don.

Medvedevin vuosi on ollut hyvä – mies on kairannut itsensä ATP rankingin kakkoseksi, ja kauden kruununa oli US Openin voitto alkusyksystä. Torinon nopeat sisäkentät ATP finaaleissa sopivat Medvedeville kuin nenä päähän. Lisäksi Zvereville Medvedevin nykytaso tuntuu olevan kova pala, vaikka Zverev on itsekin ranking-kolmosena ollut huikeassa iskussa.

Zverev ei pysty vastaamaan venäläisen huutoon pitemmissä palloralleissa. Finaalit alkoivat saksalaisella hyvin, sillä itseään loukannut Matteo Berrettini joutui jättämään leikin kesken toisen erän alussa. Medvedev puolestaan pelasi upeasti, mutta hävisi silti Hubert Hurkaczille ensimmäisen erän tie breakin. Kahdessa viimeisessä erässä homma oli jälleen kasassa.

Ottelu pelataan jo hyvissä ajoin iltapäivällä, ja se toimii mainiona ajankuluna Huuhkajien iltatrilleriä odotellessa. Coolbetiltä löytyy paras voittajakerroin Medvedeville, ja siihen tartutaan. Sen verran usein Coolilla on markkinatoppeja, että on korkea aika avata tälle luukulle tili, jos et sitä vielä ole tehnyt.