ATP ma 12.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Alexander Zverev – Marin Cilic | Saksalainen todella vahvoilla

ATP-finaalit käynnistyivät sunnuntaina Lontoossa. Vuosittaiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa. Toisin kuin useissa muissa tennisturnauksissa, ATP-finaaleissa ei ole pudotuspelijärjestelmää vaan kahdeksan pelaajaa on jaettu kahteen ryhmään ja he pelaavat kolme kierrosta kolmen muun ryhmässä pelaavan kanssa. Ryhmien kaksi parasta pelaajaa pääsevät välieriin, joista voittajat selviävät loppuotteluun.
Maanantaina ATP-finaaleissa on vuorossa kaksi ottelua, joista aikaisemmassa toisistaan ottavat mittaa saksalainen Alexander Zverev (ATP 5.) ja kroatialainen Marin Cilic (ATP 7.)
Zverev on tenniksen tulevaisuuden ehdoton ykkösnimi ja todella monipuolinen pelaaja. Nuoren saksalaisen vahvuuksiin kuuluu maailman parhaimpiin lukeutuvan syötön lisäksi äärimmäisen tarkka rystylyönti sekä erittäin kova kämmenlyönti. Zverevin pelinlukutaito on myöskin huippuluokkaa ja hän on suuresta koostaan huolimatta todella hyvä liikkumaan.
Zverev nähtiin pelikentillä viimeksi Pariisin ATP-turnauksessa, jossa miehen tie katkesi puolivälierissä lievän loukkaantumisen takia turnausvoittoon marssinutta Karen Khachanovia vastaan. Yli viikon mittainen toipumisaika kuitenkin on varmasti tarpeeksi nuorelle saksalaiselle, eikä pienen selkävamman pitäisi häiritä enää Lontoossa varsinkaan ensimmäisissä otteluissa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Cilic on todella kookas ja ehkäpä hieman kömpelöksikin luonnehdittava pelaaja, jonka peli perustuu todella kovaan syöttöön sekä koviin kämmenlyönteihin. Kroatialaisen suurin ongelma on ehtiä pallon alle pitkissä palloralleissa, ja huono liikkuminen tuottaa useimmiten lukuisia pakoittamattomia virheitä otteluiden aikana. Cilicin loppukausi ei ole sujunut kovinkaan hyvin – viimeisestä kahdeksasta ottelustaan mies on voittanut ainoastaan kolme.
Ottelu on kertoimien valossa erittäin tasainen, mutta Zverevin pitäisi olla todella suuri suosikki otteluun. Zverevin voitolle saatavat kertoimet ovat aivan liikaa, ja otammekin suoran voiton lisäksi myös erätasoitusta lapulle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ