su 11.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Kevin Anderson – Dominic Thiem | Riittääkö Andersonin syöttö kaatamaan itävaltalaisen?

ATP-finaalit käynnistyvät sunnuntaina Lontoossa. Vuosittaiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa. Toisin kuin useissa muissa tennisturnauksissa, ATP-finaaleissa ei ole pudotuspelijärjestelmää vaan kahdeksan pelaajaa on jaettu kahteen ryhmään ja he pelaavat kolme kierrosta kolmen muun ryhmässä pelaavan kanssa. Ryhmien kaksi parasta pelaajaa pääsevät välieriin, joista voittajat selviävät loppuotteluun.
Turnauksen avausotteluista poimitaan pelattavaa, kun etelä-afrikkalainen Kevin Anderson (ATP 6) kohtaa itävaltalaisen Dominic Thiemin (ATP 8).
Anderson tunnetaan erittäin kovasta syötöstään sekä todella jykevästä kämmenlyönnistään. Kokeneen etelä-afrikkalaisen heikkous on liikkuminen – mies on todella raskasrakenteinen ja hänellä on suuria vaikeuksia ehtiä pidemmissä palloralleissa pallon alle. Voidaankin sanoa, että Andersonin peli on suurimmaksi osaksi syötön varassa. Viimeisestä viidestä ottelustaan Anderson on voittanut neljä. Tappion näissä otteluissa mies on kokenut nimenomaan hyvää palautuspelaajaa, Kei Nishikoria vastaan.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Thiem on erittäin lahjakas nuori pelaaja, jolta löytyy menestystä suuristakin turnauksista. Thiemin vahvuuksiin kuuluu erittäin kova ja tarkka syöttö, sekä hyvin monipuolinen lyöntivalikoima. Itävaltalainen on maailman parhaita palauttajia rystypuolelta – hän käyttää yhden käden rystylyöntiä. Thiemin ongelmana on epätasaisuus, sillä hän saattaa pelata ajoittain todella huonosti syötön takutessa ja miehen turhautuessa. Thiem ei viime otteluissa ole ollut aivan parhaimmillaan – hän on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme.
Ottelu on kertoimien valossa todella tasainen. Thiemin tulisi taitojensa puolesta olla painajaismainen vastus Andersonille, mutta hän ei ole aivan parhaassa vireessä. Otamme kuitenkin Thiemin voittoa lapulle pienellä panostuksella. Pääkohteena kuitenkin pelioveri, johon saa varsin mukavaa ylikerrointa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ