ti 13.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Kevin Anderson – Kei Nishikori | Kova syöttäjä vastaan vikkelä japanilainen

ATP-finaalit jatkuvat Lontoossa tiistaina. Päivän aikaisemmassa ottelussa vastakkain asettuvat etelä-afrikkalainen Kevin Anderson (ATP 6.) sekä japanilainen Kei Nishikori (ATP 9.)
Anderson tunnetaan erittäin kovasta syötöstään sekä todella jykevästä kämmenlyönnistään. Kokeneen etelä-afrikkalaisen heikkous on liikkuminen – mies on todella raskasrakenteinen ja hänellä on suuria vaikeuksia ehtiä pidemmissä palloralleissa pallon alle. Voidaankin sanoa, että Andersonin peli on suurimmaksi osaksi syötön varassa. Turnauksen avausottelussa itävaltalaista Dominic Thiemiä vastaan Andersonin syöttö puri erinomaisesti – mies piti ottelussa kaikki yksitoista syöttövuoroaan ja voitti ottelun suoraan kahdessa erässä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Nishikorin vahvuudet ovat aivan muualla kuin syötössä – japanilainen on erinomainen palauttaja niin kämmen- kuin rystypuoleltakin. Japanin ykkösnimen erityinen taito on muuttaa pallon lyöntisuuntaa myös kovempinopeuksisissa palloralleissa. Nishikori saa myös kovat syötöt palautettua hyvällä prosentilla, mikä voi Andersonia vastaan olla todella ratkaiseva tekijä ottelun lopputuloksen kannalta. Turnauksen avausottelu oli Nishikorille erittäin menestyksekäs – mies voitti lajilegenda Roger Federerin suoraan kahdessa erässä.
Ottelusta on lupa odottaa melko tasaista, kuten kaksikon peleistä aina. Pelioverien linja on hieman liian alhaalla, joten siihen tartutaan erittäin mielellään. Nishikori esitti turnauksen avausottelussaan niin vakuuttavia otteita, että myös japanilaisen voitto päätyy lapulle hieman pienemmällä panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ