ATP ke 14.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Marin Cilic – John Isner | Kaksi hurjaa syöttäjää vastakkain

ATP-finaalit käynnistyivät sunnuntaina Lontoossa. Vuosittaiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa. Toisin kuin useissa muissa tennisturnauksissa, ATP-finaaleissa ei ole pudotuspelijärjestelmää vaan kahdeksan pelaajaa on jaettu kahteen ryhmään ja he pelaavat kolme kierrosta kolmen muun ryhmässä pelaavan kanssa. Ryhmien kaksi parasta pelaajaa pääsevät välieriin, joista voittajat selviävät loppuotteluun.
Keskiviikon toisen kierroksen otteluista jälkimmäisessä toisistaan ottavat mittaa kroatialainen Marin Cilic (ATP 7.) sekä yhdysvaltalainen John Isner (ATP 10.)
Cilic on melko kookas pelaaja, jonka peli perustuu todella kovaan ja tarkkaan syöttöön. Cilicin vahvuuksiin kuuluu myös todella kova ja tarkka kämmenlyönti. Kroatialaisen suurin ongelma on ehtiä pallon alle pitkissä palloralleissa, ja huono liikkuminen tuottaa useimmiten lukuisia pakoittamattomia virheitä otteluiden aikana.
Cilicin loppukausi ei ole sujunut kovinkaan hyvin – viimeisestä yhdeksästä ottelustaan mies on voittanut ainoastaan kolme. Lontoossa Alexander Zverev vei kroatialaisen suoraan kahdessa erässä turnauksen avausottelussa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Isnerin peli perustuu maailman parhaaseen syöttöön. Jenkin palautuspeli on harmillista kyllä valovuosia perässä jopa maailman top 50-pelaajia. Isner pystyy kuitenkin pitämään syöttövuoronsa murhaavalla prosentilla kovempiakin pelaajia vastaan. Isner paukuttaa normaalisti ottelusta toiseen yli kahtakymmentä läpisyöttöä vastustajiensa kenttään.
Mikäli vastustaja jotenkin saa hurjan syötön palautettua, on jenkki myös todella hyvä verkkopalloissa ja korkeana tulevat palautukset palaavat hurjalla voimalla vastustajan kenttäpuoliskolle. Yhdysvaltalainen syöttökone hävisi turnauksen avausottelussaan maailman ykkösnimelle, Novak Djokovicille suoraan kahdessa erässä.
Ottelusta tulee eittämättä todella pitkä, kun vastakkain ovat maailman ehkä jopa kaksi parasta syöttäjää. Pelioverien linjat on kuitenkin vedetty naurettavan korkeiksi. Täten parhaat kohteet löytyvät peliunderista, jonka toteutumiseen riittää parhaassa tapauksessa yksi syötönmurto koko ottelussa. Sivukohteeksi kelpaa Cilicin voitto erätasoituksella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ