ATP ke 14.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Novak Djokovic – Alexander Zverev | Huikea trilleri tarjolla kahden huippupelaajan välillä

ATP-finaalit jatkuvat keskiviikkona Lontoossa. Koko turnauksenkin ehkä tasokkaimmassa ottelussa ovat vastakkain serbialainen Novak Djokovic (ATP 1.) sekä saksalainen Alexander Zverev (ATP 5.)
Djokovic on loukkaantumisista toivuttuaan dominoinut tenniskenttiä. Serbi on hävinnyt viimeisestä 11:sta ottelustaan ainoastaan yhden. Djokovic on monessa suhteessa täydellinen tenniksenpelaaja. Erinomainen syöttäjä, hänen palautuksensa ovat tarkkoja ja kovia sekä pelinlukutaito erinomaista.
Djokovic voitti jenkkiläisen syöttökoneen, John Isnerin turnauksen avausottelussaan suorastaan pelottavan helposti suoraan kahdessa erässä. Tällä hetkellä on vaikea sanoa, onko kenestäkään todellista vastusta serbialaiselle hänen ollessa täydessä kunnossa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Zverev on tenniksen tulevaisuuden ehdoton ykkösnimi ja todella monipuolinen pelaaja. Nuoren saksalaisen vahvuuksiin kuuluu maailman parhaimpiin lukeutuvan syötön lisäksi äärimmäisen tarkka rystylyönti, sekä erittäin kova kämmenlyönti. Zverevin pelinlukutaito on myöskin huippuluokkaa ja hän on suuresta koostaan huolimatta todella hyvä liikkumaan. Zverev voitti turnauksen avausottelussaan kroatialaisen Marin Cilicin kaksijakoisen esityksen päätteeksi suoraan kahdessa erässä.
Zverev on maailman ainoita potentiaalisia haastajia tenniskenttien ykkösnimelle, mutta Djokovicin ylivoima on tälläkin kertaa liikaa myös saksalaiselle superlupaukselle. Peliunderit tarjoavat mukavia kertoimia ja niihin tartutaankin kahdessa eri muodossa kiinni.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ