ATP ma 12.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Novak Djokovic – John Isner | Onko jenkin syöttö tarpeeksi kova maailman ykköstä vastaan?

ATP-finaalit käynnistyivät sunnuntaina Lontoossa. Vuosittaiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan maailmanlistan parhaiten sijoitettua pelaajaa. Toisin kuin useissa muissa tennisturnauksissa, ATP-finaaleissa ei ole pudotuspelijärjestelmää vaan kahdeksan pelaajaa on jaettu kahteen ryhmään ja he pelaavat kolme kierrosta kolmen muun ryhmässä pelaavan kanssa. Ryhmien kaksi parasta pelaajaa pääsevät välieriin, joista voittajat selviävät loppuotteluun.
Maanantain jälkimmäisessä ottelussa kohtaavat serbialainen Novak Djokovic (ATP 1.) sekä yhdysvaltalainen John Isner (ATP 10.)
Djokovic on loukkaantumisista toivuttuaan palannut hurjalla vauhdilla maailmanlistan kärkeen. Serbi on monessakin suhteessa täydellinen tenniksenpelaaja: hän on äärimmäisen hyvä liikkumaan ja hänen syöttönsä on todella kova ja tarkka. Lisäksi mies on parhaita palauttajia niin kämmen- kuin rystypuoleltakin.
Djokovic on niin hurjassa vireessä, että hän voi melkeimpä olla varma paikastaan listaykkösenä ainakin vuoden ajan, elleivät loukkaantumiset tule miehen kiusaksi tulevalla kaudella. Serbi on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan yhdeksän.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Isnerin peli perustuu maailman parhaaseen syöttöön. Jenkin palautuspeli on todella vajavaista eikä hän sen ansiosta olekaan maailmanlistalla kymmenen parhaan joukossa. Isner pystyy kuitenkin pitämään syöttövuoronsa murhaavalla prosentilla kovempiakin pelaajia vastaan. Isner paukuttaa normaalisti ottelusta toiseen yli kahtakymmentä läpisyöttöä vastustajiensa kenttään.
Mikäli vastustaja jotenkin saa hurjan syötön palautettua, on jenkki myös todella hyvä verkkopalloissa ja korkeana tulevat palautukset palaavat hurjalla voimalla vastustajan kenttäpuoliskolle. Yhdysvaltalainen syöttökone ei ole kauden lopulla ollut aivan parhaimmillaan – viimeiset kuusi ottelua ovat tuoneet miehelle ainoastaan kolme voittoa.
Djokovic on syystäkin äärimmäisen suuri ennakkosuosikki otteluun, mutta Isner pystyy hurjalla syötöllään venyttämään ottelun todella pitkäksi. Otamme lapulle pelitasoitusta Isnerille sekä pelioveria, jonka linja on hieman liian alhaalla kertoimeen nähden.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ