ATP la 17.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Novak Djokovic – Kevin Anderson | Maailman ykköstä on mahdotonta pysäyttää

Lontoon ATP-Finaalien jälkimmäisessä playoff-ottelussa kohtaavat serbialainen Novak Djokovic (ATP 1.) sekä etelä-afrikkalainen Kevin Anderson (ATP 6.)
Djokovic on tällä hetkellä aivan pysäyttämätön. Lontoossa serbi on voittanut kaikki ottelunsa suoraan kahdessa erässä. Maailman ykkösen vireestä kertoo kaiken oleellisen jo se, että hänen onnistui murtaa maailman parhaana syöttäjänä tunnetun John Isnerin syöttö peräti kolme kertaa turnauksen avausottelussaan. Djokovicin omakin syöttö on kulkenut – mies ei ole hävinnyt ainuttakaan syöttövuoroa koko turnauksessa.
Djokovicin otteita seuratessa herää kysymys: Onko kenestäkään todellista vastusta ensi kaudella tälle huikeaaseen vireeseen yltyneelle serbille? Djokovic on ihanteellinen tenniksenpelaaja: hän on todella hyvä liikkumaan pienehkön kokonsa ansiosta, mutta silti riittävän pitkä hyvän syötön takaamiseksi. Serbin palautuspeli on todella monipuolista, ja hänen lyöntinsä ovat luvattoman tarkkoja niin kämmen- kuin rystypuoleltakin. Ilman loukkaantumisia Djokovicin pitäisi olla takuuvarma maailmanlistan ykkönen vähintään kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Anderson tunnetaan erittäin kovasta syötöstään sekä todella jykevästä kämmenlyönnistään. Kokeneen etelä-afrikkalaisen heikkous on liikkuminen – mies on todella raskasrakenteinen ja hänellä on suuria vaikeuksia ehtiä pidemmissä palloralleissa pallon alle. Voidaankin sanoa, että Andersonin peli on suurimmaksi osaksi syötön varassa. Lontoossa Andersonin syöttö on ollut liikaa Kei Nishikorille, sekä Dominic Thiemille, jotka etelä-afrikkalainen voitti suoraan kahdessa erässä. Tappion Anderson on kärsinyt Roger Federerille.
Djokovic on aivan ylivoimainen tällä hetkellä ketä tahansa vastusta vastaan. Andersonin huono liikkuminen takaa sen, että pallorallien venyessä yli kolmen lyönnin mittaiseksi Djokovic voittaa pisteet valtavalla prosentilla. Pelitasoitukset Djokovicille, sekä peliunderit napsitaan lapulle turvallisin mielin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ