la 17.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ATP Finals Lontoo: Roger Federer – Alexander Zverev | Sukupolvien valtataistelu

Lontoon ATP-Finaalien playoffit tarjoavat huikean näytöksen heti lauantaina iltapäivällä kun sveitsiläinen Roger Federer (ATP 3.) kohtaa saksalaisen Alexander Zverevin (ATP 5.) Ottelun voittajalle on tarjolla paikka ATP-Finaalien loppuottelussa.
Federer on kenties kaikkien aikojen lahjakkain tenniksenpelaaja ja takavuosien lajin ehdoton ykkösnimi. Sveitsiläislegenda on kuitenkin melko iäkäs, jo 37-vuotias, mikä alkaa näkyä miehen otteissa. Federer on toki edelleen mainio syöttäjä ja hänen yhden käden rystynsä on ajoittain erittäin tarkka. Toisaalta pakoittamattomien virheiden määrä on kasvanut merkittävästi kausi kaudelta, miehen vanhennuttua. Lontoossa Federerin jalka on liikkunut toistaiseksi tarvittavalla tasolla – mies ei ole hävinnyt erääkään sitten turnauksen avausottelun, jossa hän hävisi Kei Nishikorille suoraan kahdessa erässä.

150%talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Zverev puolestaan on maailman lupaavin nuori pelaaja. Hän on voittanut jo lukuisia ATP-turnauksia urallaan. Vasta 21-vuotiaalla saksalaisella on loistelias ura edessään, ja Lontoon ATP-Finaalit olisi oiva paikka antaa kilpakumppaneille myskyvaroitus siitä, mitä ensi kaudella on luvassa. Saksan ykkösnimen vahvuuksiin kuuluu maailman parhaimpiin lukeutuvan syötön lisäksi äärimmäisen tarkka rystylyönti, sekä erittäin kova kämmenlyönti. Zverevin pelinlukutaito on myöskin huippuluokkaa, ja hän on suuresta koostaan huolimatta todella hyvä liikkumaan.
Lontoossa Zverev on voittanut Marin Cilicin, sekä John Isnerin suoraan kahdessa erässä. Tappion saksalainen koki maailman ykkösnimeä, Novak Djokovicia vastaan.
Federer on valtaisa ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa, mitä on vaikea ymmärtää. Zverev saa valtavasti etua nuoresta iästään, kun molemmat kaksikosta pelaavat jo turnauksen neljättä otteluaan. Federerin jaksamista koetellaan ensi kertaa turnauksessa toden teolla, kun vastassa on hyväliikkeinen saksalainen. Zverevin voittoa otetaan lapulle niin pelitasoituksen kautta, kuin suorana voittonakin valtaisilla ylikertoimilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ